BRILANZ Žehlicí prkno Professional 130 x 48 modré

BRILANZ Žehlicí prkno Professional 130 x 48 modré

Žehlicí prkno PROFESSIONAL o rozměrech 130 × 48 cm je opatřeno kovovou deskou Mash, která dobře propouští páru a zajišťuje, že prádlo zůstane suché. Stabilní konstrukce žehlícího prkna zajišťuje bezpečné žehlení. Pevná žehlící deska umožní snadné žehlení i velkých kusů prádla. Barva modrá. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
1 999 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 799 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1251204

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
10.10.2019
Heureka recenze
velká žehlicí plocha stabilní
poměrně těžké, ale to je daň za výhody
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.3.2021
Heureka recenze
veliké manželka je spokojena
nevím
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.12.2020
Heureka recenze
Úžasně široké,stabilní prkno.
Dana S.
25.11.2019
Ověřený nákup
Skvělé stabilní žehlící prkno, je sice poněkud těžší, ale mít lehké a stabilní dohromady moc nejde, navíc má obrovskou žehlící plochu. Je celkem veliké, udané rozměry jsou pouze žehlící plochy, ne prkna vč. nožiček a odkládací plochy... Měla jsem prkno Leifheit AirSteam PREMIUM L, které nebylo vůbec stabilní, vyreklamovala jsem ho a jsem ráda, že jsem zakoupila právě toto. Trošku na obtíž je mi tam zásuvka s držákem kabelu, ale ta se mi snad časem podaří nějak demontovat.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.11.2021
Ověřený nákup
Výborné prkno. Při postavení pevné. Polička dole velice praktická. Odkládač na žehličku se dá upravovat, je výborný. Oceňuju "anténku" na kabel od žehličky, výborná věc. Plocha je pevná a prodyšná, ta mřížka dole je fajn. Rukávník výborný. Plocha obří, proto jsem ho hlavně koupila. Při složení je ploché dost, vleze se do úzkého prostoru.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.10.2021
Ověřený nákup
Strašně velké a těžkopádné, navíc nám dorazilo ještě zašité tzn. s vadou
Jan V.
17.9.2021
Ověřený nákup
Samotné prkno, celkem slušné. Bohužel přišlo s odřeným obalem a tím i s odřenou elektrickou zásuvkou.
Nadiya D.
9.9.2021
Ověřený nákup
Je super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.8.2021
Heureka recenze
Stabilita Velká žehlící plocha Nastavitelná výška
Hmotnost - ale nepřijde mi zase tam težké, podle recenzí jsem to čekala horší, v pohodě ho zvládnu přenést sama
Renata V.
16.3.2021
Ověřený nákup
Obrovské kvalitní celokovové prkno.
je dokonalé
odkládací police na vyžehlené prádlo je nestabilní,prádlo mi z ní spadlo.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2021
Heureka recenze
široká žehlící plocha je poněkud těžší, ale o to stabilnější možnost regulace výšky až do 99 cm elektrický kabel skvěle se na něm žehlí povlečení
Zdenka R.
25.2.2021
Ověřený nákup
Prostorné, pevné, dobře se na něm žehlí, velká spokojenost
Marie Š.
24.2.2021
Ověřený nákup
Výborný
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.2.2021
Ověřený nákup
Dostatočne široká, výškovo nastaviteľná
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.1.2021
Heureka recenze
Velká plocha. Robustní konstrukce. Kvalita zpracování. Rukávník v ceně.