Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1079816

Tefal napařovací žehlička Freemove Air FV6520

Tefal napařovací žehlička Freemove Air FV6520

Tefal přináší bezšňůrovou nejlehčí žehličku Freemove Air FV6520E0 s příkonem 2400 W, rychlým nabíjením, o kterém vás informuje chytrá kontrolka. Když vám nepřekáží šňůra, je žehlení mimořádné pohodlné a vy máte úplnou volnost pohybu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 1 120 Kč 2 599 Kč
1 479 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 120 Kč 2 599 Kč
1 479 Kč
Zánovní
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
7.2.2021
Heureka recenze
Lehká a praktická.
Není k dispozici podrobnější návod na obsluhu (přiložený obrázkový „návod“ není jednoznačně pochopitelný). Pípání, indikující překročení času mimo základnu, nelze vypnout.
Rostislav K.
12.1.2021
Ověřený nákup
Nestíhá dohřívat. Nepoužitelná, vráceno.
Ivan R.
5.9.2020
Ověřený nákup
výborná žehlička
Vlasta M.
13.4.2022
Ověřený nákup
Som velmi spokojna, presne aku som chcela, je lahka, a hlavne viete ozelit obrus priamo na stole a ziadny kabel vam neprekaza.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.3.2022
Heureka recenze
Bezkabelová, mnohem lepší práce.
Richard H.
7.12.2021
Ověřený nákup
Super spokojnosť
Vladislav M.
9.4.2021
Ověřený nákup
Nemá chybu😁
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.3.2021
Ověřený nákup
Lehka i s plnou nadrzkou vody, skvele zehli
Neda se pridelat na prkno/stul, trochu vetsi pijan vody, oproti predchozi verzi 😁
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2021
Ověřený nákup
Je to už naše druhá žehlička bez šňůry od Tefal, takže je zřejmé, že jsme spokojeni s touto technologií. Oproti předchozí snad i lépe žehlí, ale je to tím, že je to výměna cca po 4-5 letech.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.9.2020
Heureka recenze
bez šňůry žena se zbláznila a jen žehlí
Attila S.
5.8.2020
Ověřený nákup
super
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.7.2020
Heureka recenze
Dlouho trvá než se žehlička nabije a napařování funguje jen pokud držíte tlačítko na napařování.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2020
Heureka recenze
sem moc spokojená vše co sem chtěla splneno
Blanka V.
13.11.2019
Ověřený nákup
Žehličku jsem koupila jako dárek. Doufám, že bude fungovat tak jak má.
Jaromír M.
19.4.2020
Ověřený nákup
Super