Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1102301

Beper 70254

Beper 70254

Zmrzlinovač BEPER 70254 vám snadno připraví tu nejoriginálnější zmrzlinu, na kterou zrovna dostanete chuť. Jednoduchý koncept obsluhy otevře dosud nevídané možnosti a vy budete moci vymýšlet a připravovat zmrzliny jako z té nejlepší cukrárny. A vše může být hotovo za pouhých 15 minut. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 499 Kč
Zboží od: MALL
1 499 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti zmrzlinovače Beper 70254

  • Výroba lahodné domácí zmrzliny
  • Průhledný kryt s dávkovačem
  • Jednoduché dávkování
  • Snadné čištění

Překvapte návštěvu domácí zmrzlinou

Se zmrzlinovačem Beper 70254 to půjde snadno. Otevřete se novým kombinacím chuti a vymýšlejte jedinečné propojení surovin. Ať kávová zmrzlina se šlehačkou nebo ovocná s likérem. Každý zmrzlinový pohár bude originál a jistě oslní každou návštěvu. Můžete při výrobě zapojit i děti a společně tvořit rozmanité sladkosti. Věřte, že to bude zábava. Po smíchání všech ingrediencí velmi snadno nalejete připravenou směs do dávkovače a svůj sladký výtvor si můžete vychutnávat již po 15 minutách. Na závěr si už do připravených pohárků lehce vlijete hotovou zmrzlinu, kterou si můžete podle chuti dozdobit.

Výroba pohárů pro každého

S tímto spotřebičem se nemusíte bát náročné obsluhy. Pro přípravu stačí zmrzlinovač Beper 70254 překrýt průhledným krytem, spustit provoz a postupně vlévat smíchané ingredience. Díky plastovému transparentnímu víku budete mít vždy přehled o stavu zmrzliny. Po uplynutí potřebné doby na zmražení směsi jen zatáhnete páčkou a natočíte libovolné množství zmrzliny. Při nalévání směsi do vnitřní nádoby zmrzlinovače je třeba dodržet vzdálenost čtyř centimetrů od horní části nádoby. Směs totiž při mrazícím procesu zvýší objem a lehce dosáhne až po okraj. Jednoduchá konstrukce tak každému umožní připravit dokonalou pochoutku.

Zmrzlina nejen na léto

Na jahodovou zmrzlinu budete potřebovat 200 g jahod, 100 g krupicového cukru, 150 ml sladkého vína a 500 ml zakysané smetany. Jahody po menších dávkách zalejte vínem a posypejte cukrem. Postupně nechte měknout a mezitím vyšlehejte smetanu. Zatřené jahody spojíme se smetanou a takto hotovou směs naléváme do zmrzlinovače.

Vlastnosti

  • Samochladící systém
  • Točená zmrzlina
  • On/Off tlačítko
  • Čas výroby 15 minut – při správné teplotě surovin (5–10°C)

Technické parametry

Napětí 220 – 240V
Příkon 18 W
Rozměry 43 × 23,5 × 23,5 cm (vך×h)
Hmotnost 2,9 kg

Odkazy