Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 865732

GUZZANTI GZ 154

GUZZANTI GZ 154

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 154. Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 20 minut. Zmrzlinovač má objem 1,5 l, takže budete mít dostatek zmrzliny pro celou rodinu. Zmrzlinovač je určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
1 099 Kč
Prodává MALL
1 099 Kč

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
6.11.2020
Heureka recenze
Dobrá zmrzlina
Skladnost mimo letní sezónu
Jana T.
31.8.2020
Ověřený nákup
s přístrojem jsem spokojená
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.3.2019
Ověřený nákup
Za ty peníze na pohodu. Lopatka sice plastová ale prozatím není problém.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2018
Ověřený nákup
Pohon je slabý a zastavuje se, když to u stěn má stírat namrzající směs. Ale zmrzlinu vyrobí
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.8.2017
Ověřený nákup
Solidní konstrukce, ale trochu problematická vnitřní plastová lopatka. Kovová by byla mnohem lepší - plastová má problém s tužší zmrzlinou. Pomohl by i lehce silnější motor. Jako první zmrzlinovač za tyto peníze je to ale OK.
Petr U.
18.7.2017
Ověřený nákup
Se zmrzlinovačem je spokojená celá rodina. Jednoduchá obsluha. Dá se jednoduše rozložit a tak se výborně čistí. Vyzkoušeli jsme různé druhy zmrzlin, ale nejlepší je vanilková. Recepty jsem hledala na internetu. V návodu jich není mnoho a nejsou optimální. V popisu není velikost misky, aby se vám vešla do mrazáku - výška je 14.5 cm. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.7.2017
Ověřený nákup
zmrzlina je opravdu hotová za 20min. Spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.6.2017
Ověřený nákup
Pozitiva: super design, vyjimatelny moturek, lehounky, primitivni ovladani Negativa: pri myti v mycce se odloupla "nerez" (plastova) cast, pri silnem ztuhnuti zmrzliny se zacne lopatka zasekavat a ztrhlo by to motorek (konkurenci se zacne lopatka pretacet do protismeru s hlasitym zvukem, cimz upozorni na vypnuti a jeste na to, ze zmrzlina je uz hotova - ne kazda zmrzlina trva 20min), objem misy staci na 2 velke nebo 4 male porce. Pri hustsi konzistenci smesy se zapatla cele viko. I pres negativa, ktera me trochu stvou, muzu vyrobek doporucit. Zmrzlinu ted v lete v nem delame skoro kazdy den. Priste bych si asi koupila ten vetsi. TIP NA RECEPT: vyslehat 400ml slehacky, 400g ovoce (cerstve rozmixovat, mrazene rozvarit a zchladit) a cukr dle chuti. Tato zmrzlina je hotova za 12min cca - diky naslehane slehacce. MNAM!!!
Radek V.
13.6.2017
Ověřený nákup
Jednoduchá konstrukce. Motor lze vyjmout z horního víka a ostatní části tak vyčistit. Na můj vkus celkem hlučný motor. Zmrzlinu dělá dobře, problém byl jen vyloženě s ledovou tříští, která namrzala na stěny hodně rychle a lopatka pak dře o stěny až se téměř zastaví. Dostačující objem narozdíl od ostatních.
Táňa Š.
12.6.2017
Ověřený nákup
Maximální spokojenost, zmrzlina smetanová vyborná a ledová tříšť také.
Mgr.Blanka K.
4.5.2017
Ověřený nákup
Zmrzlinovač je perfektní, zmrzlina je velmi rychle hotová. Jsme s výrobkem spokojeni a doporučujeme vyzkoušet, za tu cenu stojí za to.
Kateřina F.
12.4.2017
Ověřený nákup
Jsem nadšená! Rozmixuji jakékoliv ovoce a za 20 minut máme hotovou zmrzlinu. Někdy přidán smetanu na vaření, čokoládové vločky, ale hlavně děláme čistě ovocné dřeně. Zmrzlina nadýchaná, výborná, cukr nepřidávám, jen bylinky či oříšky, takže i zdravá :-). Doporučuji! Nádoba se musí namrazit při -18 st. C minimálně 12 hodin!
Petra F.
1.4.2017
Ověřený nákup
Zatím jsem nevyzkoušela, ale četla jsem velmi dobré recenze, věřím, že i u mě bude mít své místo. Jiank servereu Mall.cz děkuji za rychlý a vstřícný přístup.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.9.2016
Ověřený nákup
Jednoduchý, funguje. Dobrá cena.
Barbora R.
6.8.2016
Ověřený nákup
Splnil očekávání, zmrzlina po namražení nádoby hotová za 20minut. Potom je potřeba znovu zamrazit ca 10hodiny. Skladný, na nádobu je potřeba mít větší mražák.