Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Chřestový krém s lanýžem je kombinace s jedinečnou chutí, která může povýšit i jednoduché jídlo. Omáčka je určena k přímé konzumaci a můžete ji využít na čerstvě uvařené těstoviny, dochucení luštěninových polévek, k uzeninám i na krutony do polévky či na focacciu.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Mletý černý lanýž v olivovém oleji. Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže zdokonalí každý pokrm. Skvěle doplní chuť těstovin i rizota. Používá se jako čerstvý produkt. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže zdokonalí každý pokrm. Skvěle doplní chuť těstovin i rizota. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Černý lanýž skvěle doplní chuť těstovin nebo rizota, může být strouhaný nebo nakrájený na plátky. Má příjemnou vůni a jemnou chuť. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Extra panenský olivový olej ochucený bílým lanýžem. Chuť vynikajícího extra panenského olivového oleje v kombinaci s intenzivní chutí bílého lanýže pro ochucení s výraznými tóny a jedinečnou chutí. Přidejte jej k jakémukoliv jednoduchému pokrmu a nechte naplno vyznít.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Lehký a jemný smetanový krém s bílým lanýžem je luxusním produktem, který je ideální k doplnění pokrmů, jako je krémové rizoto a filé s krémem z bílého lanýže, což jsou dvě jídla, kde je nejčastěji lanýžový krém využíván.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Černý lanýž skvěle doplní chuť těstovin nebo rizota, může být strouhaný nebo nakrájený na plátky. Má příjemnou vůni a jemnou chuť. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Lehká lanýžová omáčka se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Pikantní lanýžová omáčka s chilli se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Máslo s bílým lanýžem je velmi jemné a má velmi vysokou gastronomickou hodnotu, díky spojení s bílým lanýžem, který určuje jeho vůni a zvýrazňuje jeho chuť. Je krémové a lehké a jeho výhodou je, že nemusí být uchováváno v lednici. Je vynikající na dochucení těstovin, všech druhů masa i ryb.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně.
můžete mít 8.12. - 11.12.
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je ideální ke grilovanému masu, salátům i na brambory. Černý lanýž má příjemnou vůni a jemnou chuť a v kombinaci s mořskou solí je díky své jednoduchosti nepostradatelnou základní ingrediencí ve všech kuchyních. Ideální pro obohacení pokrmů o chuť a vůni…
můžete mít 8.12. - 11.12.
DI IORIO TARTUFI je rodinný podnik specializovaný na sběr a zpracování starodávné pochoutky: lanýže. V nádherných staletých lesích Molise, pokladnici této drahocené suroviny, společnost sbírá po celý rok vzácné bílé lanýže, černé letní lanýže, bianchetto lanýže i černé lanýže. Ihned po sklizni jsou lanýže zpracovány v moderní laboratoři podle řemeslných metod zpracování, což dokonale kombinuje tradici a inovaci.