Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zázvorová limonáda, neboli vlastně zázvorové pivo, jak se mu tradičně říká. Fentimans nepoužívá žádnou chemii, vaří botanicky. Pomelou kořeny zázvoru, vloží měděné parní kádě a nechají zvolna vařit, což uvolní aroma. Pak přidají byliny, přírodní vůně, cukr a vodu. Nápoj fermentuje 7 dní.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Zázvorová limonáda, neboli vlastně zázvorové pivo, jak se mu tradičně říká. Fentimans nepoužívá žádnou chemii, vaří botanicky. Pomelou kořeny zázvoru, vloží měděné parní kádě a nechají zvolna vařit, což uvolní aroma. Pak přidají byliny, přírodní vůně, cukr a vodu. Nápoj fermentuje 7 dní.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Pravé zázvorové alkoholické pivo, jehož výroba začíná fermentací čerstvého kořene čínského zázvoru. Proto vás pěkně nakope, přitom je lahodně sametové, osvěžující, příjemně alkoholické. Vyrobeno z přírodních surovin, navíc bezlepkové.
Momentálně nedostupné
Pravé zázvorové alkoholické pivo, jehož výroba začíná fermentací čerstvého kořene čínského zázvoru. Proto vás pěkně nakope, přitom je lahodně sametové, osvěžující, příjemně alkoholické. Jemně kořeněno tajemným orientálním kořením z východu. Bezlepkové.
Momentálně nedostupné
Thomas Fentiman, železář z Cleckheatonu, West Yorkshire, získal recept na botanicky vařené zázvorové pivo v roce 1905, když kolega obchodník oslovil Fentimana s žádostí o půjčku. Půjčka nebyla nikdy splacena, takže Thomas se stal vlastníkem receptury. Od roku 1905 vyrábí Fentimans botanické limonády s přísadami včetně kořenů, kůry a květin, a s výjimkou přidávání nových příchutí.