Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
Momentálně nedostupné
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
Momentálně nedostupné
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
Momentálně nedostupné
Psyllium Husk je známé jako vláknina indické jitrocele. Psylium se označuje za superpotravinu, jelikož nabízí řadu zdravotních přínosů. Tato rozpustná vláknina se vyrábí z vnějšího obalu semen rostliny Plantago ovata, která pochází z Indie.
Momentálně nedostupné
Složení: 100% Psyllium Země původu: Indie Balení: 1kg Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
Momentálně nedostupné
Složení: 100% Psyllium Země původu: Indie Balení: 500g Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme dokonce i jako prášek.
Momentálně nedostupné
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme dokonce i jako prášek.
Momentálně nedostupné
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
Momentálně nedostupné
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
Momentálně nedostupné
Slunečnicový protein je čistě přírodní, protože se vyrábí ze slunečnicových semínek a na rozdíl od syrovátkového proteinu je veganský a bez laktózy.
Momentálně nedostupné
Slzovka obecná, známá také pod názvem Jobovy slzy (Coix lacryma-jobi), je obilovina původem z tropické a subtropické Asie.
Momentálně nedostupné
Sójový protein je vyrábí ze sójové moučky – ta musí být odstředěná a odtučněná.Tento protein je zcela přírodní a ve srovnání se syrovátkovým proteinem je veganský a bez laktózy.
Momentálně nedostupné
Špenátový prášek BIO je vyroben z listů špenátu, které jsou bohatým zdrojem živin, včetně vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vitamíny: Špenát je bohatým zdrojem vitamínů A, C, E a K. • Vitamín A je důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky.
Momentálně nedostupné
Švestky jsou sladkou a oblíbenou snídaní nebo svačinkou. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které chrání buňky před poškozením. Obsahují: • Vitamín A – důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky. • Vitamín C – podporuje imunitní systém, hojení ran a tvorbu kolagenu.
Momentálně nedostupné
Sušené švestky jsou měkké a příjemně sladké, takže nahradí nezdravé cukrovinky. Obsahují mnoho sacharidů. Zajímavostí je, že mimo vlákninu, švestky obsahují bór.
Momentálně nedostupné
Teffová mouka BIO se řadí mezi bezlepkové mouky. Vyrábí se ze semen teffu, což je travina původem z Etiopie a Eritrie. Je základní potravinou tamější kuchyně a postupně si získává oblibu i u nás pro své specifické vlastnosti. Mouka má tmavě hnědou barvu a jemně oříškovou chuť.
Momentálně nedostupné
Teffová mouka BIO se řadí mezi bezlepkové mouky. Vyrábí se ze semen teffu, což je travina původem z Etiopie a Eritrie. Je základní potravinou tamější kuchyně a postupně si získává oblibu i u nás pro své specifické vlastnosti. Mouka má tmavě hnědou barvu a jemně oříškovou chuť.
Momentálně nedostupné
Teffová mouka BIO se řadí mezi bezlepkové mouky. Vyrábí se ze semen teffu, což je travina původem z Etiopie a Eritrie. Je základní potravinou tamější kuchyně a postupně si získává oblibu i u nás pro své specifické vlastnosti. Mouka má tmavě hnědou barvu a jemně oříškovou chuť.
Momentálně nedostupné
Přírodní třtinový cukr slouží jako alternativa rafinovaného bílého cukru, na rozdíl od něj má ale medovou až karamelovou chuť.Kam ho využít? Jednoznačně kamkoli, kam jen budete chtít: vaření, i pečení – ve fantazii se meze nekladou.
Momentálně nedostupné
Bourbon vanilka je označení pro druh té nejvoňavější z vanilek a její aroma je dlouhotrvající a velmi silné. Je prostě nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje?
Momentálně nedostupné