Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieČaj
Výrazný, aromatický černý čaj z úbočí vysokých kopců indického regionu Assam. Pěstuje se podle pravidel ekologického zemědělství a fair trade.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Sladkokyselé plody afrických baobabů s lístky keře Buchu krásně doplňují jemné citrusové tońy indické bazalky Tulsi pro jedinečný čajový požitek. Skvělý nápoj pro kterékoli roční období a každou část dne.
můžete mít 23.4. - 24.4.
BIO zázvorový čaj s citrónovou trávou – má jemnou příjemnou ostrost, která je doplněná jemnou chutí citrónové trávy. Zázvor pochází z farmy, která je vysoko v deštných pralesích a je mnohdy přístupná pouze pěšky. emědělství a Fair Trade v Africe a Asii.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Východofríské čajové směsi jsou vytvářeny z indických a vietnamských černých čajů. To vytváří silnou směs, kterou milují na dalekém severu. Východofríský čaj se klasicky připravuje s hnědým cukrem a bohatou smetanou.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Tento skvělý bylinně-čerstvý zelený čaj pochází z vybraných čajových zahrad v Darjeelingu, proslulém čajovém regionu v Indii. Pěstuje a zpracovává se podle zásad ekologického zemědělství a spravedlivého obchodu fair trade.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Původně nápoj vyhrazený pouze čínským císařům, dnes delikatesa pro čajové znalce – jemný bílý čaj. Vyrábí se z vrchních lístečků čajovníku se stříbřitě světlými špičkami, sbírá se ručně v raném období vegetačním období a na rozdíl od černého a zeleného čaje neprochází vůbec bílý čaj oxidací.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Lístky černého čaje v tradiční indické kompozici s aromatickým kořením. Obvykle se vychutnávají s troškou třtinového cukru a s mlékem. Čaj pochází z ekologického zemědělství z indického regionu Dooars, koření ze Srí Lanky.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Oblíbená čajová směs s typickým aroma bergamotového oleje podle staré čínské receptury. Původ: Indie, Darjeeling, fair trade družstvo TPI FAIR TRADE vylučuje dětskou práci, zlepšuje životní podmínky malých znevýhodněných producentů, sběraček čaje a dělníků zpracovávajících čaj.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Ibiškový čaj je tradiční nápoj v Egyptě. V této směsi se mísí chuť sušeného egyptského ibišku a jablek, šípku a jiných bobulí z Keni a Burkiny Faso pěstovaných podle pravidel fair-trade a ekologického zemědělství.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Aby bylo možné získat prvotřídní zelený čaj, záleží na správném zpracování. Ručně sbírané čajové lístky se proto ihned po sklizni velmi šetrně suší. Objednejte si zde jako sypaný čaj v balení po 100 g!
můžete mít 23.4. - 24.4.