Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž kuchyňský , ergonomické madlo červené, velmi kvalitní provedení, délka ostří 200, Giesser Messer
můžete mít 23.4. - 24.4.
kuchyňský nůž hladký, čepel 11cm, SB karta
můžete mít 23.4. - 24.4.
nůž na chleba, pečivo se zoubky čepel 18cm
můžete mít 23.4. - 24.4.
Nůž na dorty od značky Giesser vás ohromí svou kvalitou. Jeho čepel je tvrdá a na okraji má zoubky, které se poperou i s pevnou krustou, aniž by nůž nějak klouzal. Rukojeť se vyrábí ze špičkového plastu, a proto v ruce neklouže a pohodlně se drží.
můžete mít 22.4.
Nůž na dorty od značky Giesser vás ohromí svou kvalitou. Jeho čepel je tvrdá a na okraji má zoubky, které se poperou i s pevnou krustou, aniž by nůž nějak klouzal. Rukojeť se vyrábí ze špičkového plastu, a proto v ruce neklouže a pohodlně se drží.
můžete mít 22.4.
Profesionální nůž vyrobený šikovnými německými ručičkami. Kvalitní nerezová ocel vysoké tvrdosti dává nožům jedinečné vlastnosti, které ocení jak profesionální, tak amatérští kuchaři. Celkový design dolaďuje černá rukojeť.
můžete mít 22.4.
Nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z kvalitní nerezové oceli a tvarováná rukojeť dovoluje jednoduché uchopení.
můžete mít 22.4.
Nůž na kůži Giesser messer 16 cm, délka čepele 22 mm, ostří je vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli a je pevně a bezpečně integrováno do rukojeti, protiskluzová rukojeť s výřezem pro palec, třemi paralelními noži uděláte jednoduše zářezy do kůže vepřového masa či pečeně
můžete mít 23.4. - 24.4.
Kovaný nůž od značky Giesser je symbolem dokonalé balance mezi mistrovsky naostřenou čepelí a rukojetí, která se pohodlně drží.
můžete mít 22.4.
Kovaný, dobře vyvážený nůž ideální na krájení jakýchkoliv druhů pečiva – vroubkovaný okraj hravě zvládne i tu nejtvrdší krustu. Čepel se vyrábí z vysoce kvalitní oceli a ergonomická rukojeť ze speciálního plastu je navíc i třikrát nýtovaná a ve hladkém zpracování pro bezpečné držení.
můžete mít 22.4.
Nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z kvalitní nerezové oceli a plastová rukojeť dovoluje jednoduché uchopení.
můžete mít 22.4.
Nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z kvalitní nerezové oceli a plastová rukojeť dovoluje jednoduché uchopení.
můžete mít 22.4.
Nakrájet sýr běžným kuchyňským nožem je samozřejmě možné, ale mezi znalci a milovníky sýrů se to jednoznačně považuje za zlozvyk. Proto se vyvinuly tyto speciální nože, kterým se také říká „lámačky“ – sýr totiž spíše lámou, než krájí.
můžete mít 22.4.
Nůž na sýr s délkou čepele 15 cm parádně pomůže při krájení sýru. Vyrábí se v černém provedení. Kvalitní nerezová ocel vysoké tvrdosti dává nožům jedinečné vlastnosti, které ocení jak profesionální, tak amatérští kuchaři.
můžete mít 22.4.
Nůž na sýr se dvěma rukojeťmi a délkou čepele 30 cm pomůže při krájení sýru. Vyrábí se v černém provedení se silným stabilním vroubkovaným ostřím.
můžete mít 22.4.
Nůž na zeleninu Giesser messer 10 cm, oranžový, hladká čepel
můžete mít 23.4. - 24.4.
Nůž na zeleninu s kratší čepelí 6 cm a rovným ostřím. Celková délka nože 11 cm.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Kovaný nůž od značky Giesser je symbolem dokonalé balance mezi mistrovsky naostřenou čepelí a rukojetí, která se pohodlně drží.
můžete mít 22.4.
Nůž Fresh Colours od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z kvalitní nerezové oceli a plastová rukojeť dovoluje jednoduché uchopení.
můžete mít 22.4.
Nůž na zeleninu, čepel 6 cm, hladký, limetkový, vhodný i na ovoce, brambory, vejce, výrobce Giesser Messer
můžete mít 23.4. - 24.4.
Nůž na zeleninu, čepel 6 cm, hladký, azurový, vhodný i na ovoce, brambory, vejce, výrobce Giesser Messer
můžete mít 23.4. - 24.4.
Nůž na zeleninu Geisser messer 10 cm, černý
můžete mít 23.4. - 24.4.
nůž na zeleninu hladký, čepel 7cm, SB karta
můžete mít 23.4. - 24.4.
nůž na zeleninu hladký, čepel 8cm, SB karta
můžete mít 23.4. - 24.4.