Pro daný výběr nebyly nalezeny žádné nabízené výrobky.

V roce 2018 jsme ze skladu naši výrobny udělali sušárnu a pustili se do sušení masa. Recepturu jsme sice nezdědili po pradědečkovi, ale Lukáš maso sušil pro vlastní spotřebu a známé několik let předtím. Proto ten název – Kaštánkovo sušené maso. Kvalita je pro nás zásadní a kdykoli za ni dáme ruku do ohně. Ikdyž na kočku namalujete pruhy, nestane se z ní tygr. Proto maso odebíráme od farem s vlastním chovem býků z jižní Moravy. Vzhledem k vlastnímu presvedčení sme časem začali sušit i Bio maso, které odebíráme z českých a rakouských eko-farem. Worcesterovku nám lodí vozí přes Hamburk ze samotného Worcesteru. Zkrátka všechny ingredience musí mít původní recepturu. Glutamáty, zahušťovadla, konzervanty a stabilizátory nám nesmí přes práh. Vysušujeme na maximální možnou míru, takže kilogram sušeného masa vzniká z 3,45 kg čerstvého. Srdcem jsme farmáři a mimo sušení masa hospodaříme v ekologickém režimu cca na 10ha, kde se zabýváme především chovem dojných koz a výrobou mléčných výrobků a sýrů ve vlastní faremní mlékárně. Máme,ale také i dvě kravičky a pár oveček.

V roce 2018 jsme ze skladu naši výrobny udělali sušárnu a pustili se do sušení masa. Recepturu jsme sice nezdědili po pradědečkovi, ale Lukáš maso sušil pro vlastní spotřebu a známé několik let předtím. Proto ten název – Kaštánkovo sušené maso. Kvalita je pro nás zásadní a kdykoli za ni dáme ruku do ohně. Ikdyž na kočku namalujete pruhy, nestane se z ní tygr. Proto maso odebíráme od farem s vlastním chovem býků z jižní Moravy. Vzhledem k vlastnímu presvedčení sme časem začali sušit i Bio maso, které odebíráme z českých a rakouských eko-farem. Worcesterovku nám lodí vozí přes Hamburk ze samotného Worcesteru. Zkrátka všechny ingredience musí mít původní recepturu. Glutamáty, zahušťovadla, konzervanty a stabilizátory nám nesmí přes práh. Vysušujeme na maximální možnou míru, takže kilogram sušeného masa vzniká z 3,45 kg čerstvého. Srdcem jsme farmáři a mimo sušení masa hospodaříme v ekologickém režimu cca na 10ha, kde se zabýváme především chovem dojných koz a výrobou mléčných výrobků a sýrů ve vlastní faremní mlékárně. Máme,ale také i dvě kravičky a pár oveček.