Pro daný výběr nebyly nalezeny žádné nabízené výrobky.

Od dílny k rodinné firmě. Historie této kávy spadá do roku 1946. Vzhledem k tomu, že na válkou zdecimované Sicílii byla nouze o kvalitní potraviny, včetně kávy, rozhodli se manželé Umberto a Emanuela Urbano vyrobit kávu vlastní. Přestože z počátku tvořili pouze pro své vlastní potěšení, kladli i tak důraz na pečlivý výběr nejkvalitnější zelené kávy. Díky tomu byly hned první pokusy velmi zdařilé a jejich káva se začala rychle šířit mezi sousedy i dále. A tak se z původně malé rodinné firmy, díky neustálému výzkumu a experimentování s kvalitními kávovými směsi a také s citlivým přístupem k potřebám zákazníka, stala světoznámá sicilská značka a firma s nejmodernějším vybavením. Miscela dOro znamená v překladu zlatý výběr. Jedná se o vynikající italskou zrnkovou kávu praženou s akcentem Sicílie, bohatou na chuť a současně s plným tělem, výrazným aroma a smetanovou pěnou na povrchu.

Od dílny k rodinné firmě. Historie této kávy spadá do roku 1946. Vzhledem k tomu, že na válkou zdecimované Sicílii byla nouze o kvalitní potraviny, včetně kávy, rozhodli se manželé Umberto a Emanuela Urbano vyrobit kávu vlastní. Přestože z počátku tvořili pouze pro své vlastní potěšení, kladli i tak důraz na pečlivý výběr nejkvalitnější zelené kávy. Díky tomu byly hned první pokusy velmi zdařilé a jejich káva se začala rychle šířit mezi sousedy i dále. A tak se z původně malé rodinné firmy, díky neustálému výzkumu a experimentování s kvalitními kávovými směsi a také s citlivým přístupem k potřebám zákazníka, stala světoznámá sicilská značka a firma s nejmodernějším vybavením. Miscela dOro znamená v překladu zlatý výběr. Jedná se o vynikající italskou zrnkovou kávu praženou s akcentem Sicílie, bohatou na chuť a současně s plným tělem, výrazným aroma a smetanovou pěnou na povrchu.