Šmajstrla Pohanka Krupice 400g
34 Kč

Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná  mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu.

Šmajstrla Pohanka Lámanka 400g
34 Kč

Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pro velmi snadnou a rychlou přípravu je s oblibou použivána do polévek, pomazánek, nebo jako příloha do vývarů.

Šmajstrla Pohanková kaše Natural 250g
39 Kč

Pohanková kaše instantní natural – neochucená. Rychlá, chutná a zdravá! To je pohanková kaše Šmajstrla. Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná. Stačí pouze zalít teplým mlékem nebo vodou, přidat ovoce a zdravá, chutná snídaně je na světě.

Šmajstrla Pohankové křupky Česnekové 50g
14 Kč

Pohankové křupky česnekové jsou oblíbenou pochoutkou zejména u dětí. Jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Vhodná součást k výletům i k večernímu mlsání. Pohankový extrudovaný výrobek.

Šmajstrla Pohanková mouka 500g
39 Kč

Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanková mouka zvýrazní u vašich pokrmů chuť.

Šmajstrla Pohanková mouka celozrnná 500g
34 Kč

Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanková mouka zvýrazní u vašich pokrmů chuť.

V našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka.

V našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka.