Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
můžete mít 29.4. - 30.4.
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Papírová krabička s 200 ks maličkých hořkých čokoládek (á 5 g, celkem 1 kg) s krásným Vivani designem. Čokoláda obsahuje 71 % kakaa, je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Lososový olej pro psy a kočky 1000 ml
Momentálně nedostupné
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
můžete mít 29.4. - 30.4.
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji při vaření neujídal. Používáme ji na zdobení cukroví a dortů, při výrobě pralinek, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Pod názvem bílá poleva se většinou prodává nechutná směs tuku a cukru.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Bio Pralinková čokoláda 100g, VIVANI
Momentálně nedostupné
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má překvapivě jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Konopí se teprve nedávno zbavilo pověsti „podezřelé“ rostliny a bylo znovuobjeveno jako všestranná plodina. V této čokoládě jsou lehce křupavá zkaramelizovaná konopná semínka zkombinovaná s jemnou bílou čokoládou a mistrně doplněná špetkou mořské soli fleur de sel.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem jemného panamského kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Ta nejčokoládovější čokoláda – jen kakaová hmota, kakaové máslo a kousky kakaa – nic víc. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. Jemné lehce ovocné dominikánské kakao dodá chuť, která přetrvává na patře, aniž by působí přehnaně intensivně.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa chuťově doplněná lehce nakyslou chutí kanadských brusinek (botanicky brusnice klikva). Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě vynikající kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů v Dominikánské republice.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Tato jednodruhová (single origin) čokoláda s vysokým procentem kakaa odkrývá typické vyvážené aroma peruánského kakaa. Místní vzácná odrůda kakaovníku Criollo je vysoce ceněná pro výjimečnou chuť a vůni, ve které se harmonicky snoubí hořkost, sladkost a jemná kyselost s tóny sušeného ovoce.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato čokoláda je daleko méně sladká než běžné bílé čokolády, a proto může vyniknout její přirozená chuť. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Tato lahodná čokoláda je skvělou kombinací tří příchutí, které jsou pro sebe zkrátka stvořené – karamel, sůl a čokoláda. Křupavé karamelové kousky se v čokoládě prolínají s ručně sesbíranými krystalky soli z pláže Playa d´Es Trenc na Mallorce.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. S čokoládou skvěle ladí malé krystalky ručně sbírané soli z oblasti Playa d´Es Trenc na Mallorce.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě jemné kakao pocházející přímo od malých farmářů z Dominikánské republiky. Sušené ostré papričky dodají rafinovanou pálivou chuť. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Tato čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v oblasti Santo Domingo v Dominikánské republice. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v oblasti Santo Domingo v Dominikánské republice. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí. Je vyrobena z panamského kakaa, obsahuje pouhé 1 % hnědého cukru z nektaru květů kokosové palmy a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou firmou Ludwiga Weinricha. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.