Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dostupné ve velikostech 50g a 300g BYLINKOVÉ MÁSLO BEZ SOLI Bylinkové máslo bez soli je směs koření a bylinek pro přípravu ochucených bylinkových másel, pomazánek, dresingů a majonéz.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g Nenahraditelné koření při vaření brambor, k pečení, do omáček a polévek. Dvouletá plodina, jejíž semena se běžně používají k ochucování jídel. Je oblíbený ve středoevropské a židovské kuchyni. Semena kmínu se používají buď celá, nebo mletá.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Dostupné ve velikostech 100g a 600g SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g SELE NA ROŽNI BEZ SOLI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Výborná směs k dochucení masových pokrmů, těstovinových i zeleninových salátů. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs černého, bílého a růžového pepře. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Složení:Sušená zelenina (mrkev, cibule, celer, petržel, libeček), sůl (5 %), kvasničný extrakt.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Klasická hrubá grilovací směs s římským kmínem. Složení: Směs koření (římský kmín, paprika, pepř, cibule, česnek, hořčičné semínko, koriandr, petrželka), sůl (30 %), glutamát sodný.
můžete mít 6.6. - 7.6.
CIBULE GRANULÁT Pokud zrovna nemáte cibuli čerstvou, je dobré mít právě tu sušenou po ruce. Neboť cibule je základem mnoha receptů, ať už v české, tak i mezinárodní kuchyni. Navíc si můžete cibulový granulát přidat i do spousty kořenících směsí.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Koření vhodné pro přípravu zvěřiny, smetanových a bylinkových omáček. Lze také přidávat do luštěninových jídel. Jde o základní koření balkanské kuchyně. V Bulharsku se s ní setkal snad každý, je to základ směsi zvaná čubrica.
můžete mít 6.6. - 7.6.
ŠTRŮDL Voňavá směs k dochucení klasického štrůdlu nebo jablečných závinů a koláčů. Koření na štrůdl můžete smíchat i s moučkovým cukrem a posypat s ním různé dezerty. Jablečný štrůdl patří k tradičním a velmi oblíbeným českým dezertům.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Dostupné ve velikostech 30g a 500g Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 6.6. - 7.6.
SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť. Navíc si z koření můžete připravit také marinádu.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs na tradiční polévku Složení: Směs koření (paprika, česnek, kmín, pepř černý, majoránka), sušená zelenina (celer), sůl (15 %), aroma.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Pikantní směs koření na grilovaná žebírka Složení: Směs koření (chilli, hořčičné semínko, kmín, paprika, česnek, cibule, koriandr, pepř, muškátový květ, kurkuma), sůl (39 %). NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 6.6. - 7.6.
ČESNEK GRANULÁT Česnek patří k nejpoužívanějším kořením snad každé kuchyně. Má velmi charakteristické a bohaté aroma s výrazně štiplavou a ostrou chutí, ta se však díky vaření a pečení zjemní. Granulovaný česnek je nejvyužívanější druh sušeného česneku.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Dostupné ve velikostech 20g a 300g Směs řeckých bylinek vhodná k ochucení salátů Složení: Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 6.6. - 7.6.
PAPRIKA UZENÁ SLADKÁ Uzená paprika má široké využití a je možné s ní ochutit nespočet jídel. Paprika své jedinečné aroma získává přírodním procesem, tím je sušení studeným kouřem z dubového dřeva.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Ostře pálivá chuť koření pro široké využití v teplé i studené kuchyni. Původně vytrvalá rostlina rostoucí v tropickém pásmu. Nyní se pěstuje jako jednoletá bylina prakticky všude na světě.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs pro přípravu masových a zeleninových karbanátků. Složení: Směs koření (cibule, česnek, pepř, majoránka, kmín), sůl (28%).NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 6.6. - 7.6.
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 6.6. - 7.6.
KARI BEZ SOLI Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs zelených bylinek na pečená masa, steaky, přílohy, saláty, těstoviny i dressingy. Složení: Směs koření (cibule, paprikové vločky, saturejka, česnek, chilli vločky, petrželka), sůl (22 %).
můžete mít 6.6. - 7.6.
Kvalitní koření z celého světa.