Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 644497

Silit Hrnec na maso Nobile, 20 cm

Silit Hrnec na maso Nobile, 20 cm

Hrnec z kolekce Nobile, která je typická svým elegantním designem zaoblených tvarů je vyroben z leštěné nerezové oceli. Průměr hrnce je 20 cm a je vhodný pro všechny druhy ohřevu. Celý popis
Produkt se již neprodává
2 239 Kč
Zboží od: MALL
2 239 Kč

Popis

Silit hrnec na maso Nobile

  • Průměr: 20 cm
  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Extra silné sendvičové dno
  • Vhodné na všechny druhy varných desek včetně indukční desky
  • Lze mýt v myčce

Co je Silargan e30

  • e30 – špičková technologie Silit
  • e30 je materiálem budoucnosti – revoluční syntéza oceli a high-tech-keramiky:
  • mimořádně tvrdý, odolný proti pořezání a poškrábání, mimořádně trvanlivý a vysoký lesk anaprosto snadné ošetřování
  • neobvyklý povrch s kovovým vysokým leskem – reliéfní struktura
  • e30 je robustní a vysoce odolný, má záruku 30 let
  • e30 je ideální materiál pro všechny druhy sporáků a především pro indukční a senzorové varné oblasti

Silit Tip Varné nádoby ze Silarganu® jsou zaručeně vhodné pro indukční varná pole. Mají průchozí, zvláště silné feromagnetické ocelové jádro. Extrémně dobře přijímají výkon plotny, takže vaření se stává dětsky snadným.

Made in Germany Označení Made in Germany má celosvětový význam pro kvalitu, spolehlivost, dokonalé zpracování a bezpečnost. Kvalitní výrobky Silit jsou vyráběny v německém městě Riedlingen. Lidé v Silitu se věnují výrobě jednotlivých produktových řad velice důmyslně. Od prvního až do posledního kroku je každá položka vyrobena vysoce kvalifikovanými a zkušenými pracovníky, kteří stojí za značkou Silit s přesvědčením. Silit vyrábí jedinečné, vysoce kvalitní produkty s výjimečnou funkčností a exkluzivním designem. Produkty, které sdělují stabilitu – Made in Germany, Výroba v Německu garantuje zákazníkům mimořádně vysokou míru flexibility, spolehlivosti a efektivity.

Pečení/vaření s malým množstvím vody Pečení s malým množstvím vody = zdravé vaření Žádný pojem v poslední době nevyvolal více nedorozumění než pečení s malým množstvím vody, částečně též nesprávně označovaný jako pečení bez vody. Pečení s malým množstvím vody je metoda vaření, při které se potraviny pečou s málem tekutiny, příp. pokropené v uzavřeném hrnci. Při něm se optimálně zachovají vitamíny, minerální látky, stopové prvky a chutně vyhlížející barva, protože se následkem velkého množství vody nevyluhují. Co se děje v hrnci? Vařící voda tvoří páru. Vodní pára stoupá, ochlazuje se na poklici a odkapává zpět na pečeni. Pečení zcela bez vody nebo jiné tekutiny není možné. Důležité: Pohyb vody nesmí být přerušován: • zvedáním poklice v průběhu vaření • příliš velkým příkonem energie Ztráta vlhkosti má za následek připálení pečeně.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: