Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Typ nožesteakový
Damaškový steakový nůž s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 127mm / 5“ dlouhá čepel má pokaždé ruční dobrus a vroubky na ostří, pro perfektní řez. Rukojeť z pryskyřice s hliníkovým propletením dělá z tohoto nože vyvážený a nádherný nástroj.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Řada Cold Steel Kitchen Classics obsahuje vysoce výkonné ledem temperované, kryo-chlazené a přesné ploché broušené ocelové čepele řady
můžete mít 30.9. - 2.10.
Sada BBQ steakových nožů obsahuje 1ks BBQ Chef nůž dĺžka ca.33cm a 2ks BBQ příborů které mají zoubkové ostří, dĺžka ca.23cm.
můžete mít 30.9. - 2.10.
Nůž na steaky Profi Line, dostupný v sadě 6 kusů, je elegantní příbor, který je ideální jak pro profesionální gastronomii, tak pro domácí použití. Nůž z nerezové oceli je strojově leštěný a má estetický, zrcadlový povrch. Vhodný pro mytí v myčkách nádobí.|Elegantní a přitom robustní. Ručně leštěné,
můžete mít 25.9. - 26.9.
Nůž na steakALIVIO 24,5 cm s délkou čepelí 12,5 cm. Nerezový materiál nože je snadno čistitelný. Vhodný ke každodennímu využití v domácnosti.
můžete mít ZÍTRA
Nůž steakový 14 cm PREMIUM CS SOLINGEN CS-039202.
můžete mít 24.9.
Nůž steakový s titanovým povrchem 13 cm GARMISCH CS SOLINGEN CS-070601.
můžete mít 24.9.
Délka čepele: 115 mm Celková délka: 220 mm Hmotnost: 26 g
Nože určené pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Výrobky lze mýt v automatických m
můžete mít 24.9. - 25.9.