Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Typ nožešéfkuchařský
Black Silver keramický kuchařský nůž od Berlinger Haus Keramické nože jsou ideální pro každodenní krájení a sekání ovoce, zeleniny, chleba a masa bez kostí. Ergonomické, protiskluzové rukojeti zajišťují pohodlné a bezpečné držení s plnou kontrolou pohybů.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Již desítky let prezident Cold Steel Lynn C. Thompson tráví všechny své vzácné „doby výpadku“ cestováním po sv?t?
můžete mít 9.5. - 13.5.
Řada Cold Steel Kitchen Classics obsahuje vysoce výkonné ledem temperované, kryo-chlazené a přesné ploché broušené ocelové čepele řady 400 pro výjimečný řezný výkon. Všechny modely této řady se
můžete mít 9.5. - 13.5.
Kuchařský nůž je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 20 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Nůž kuchařský 20 cm STAR CS SOLINGEN CS-000219.
můžete mít 3.5.
Nůž kuchyňský kuchařský 17 cm SHIKOKU CS SOLINGEN CS-020026. Nůž má protiskluzovou rukojeť, která brání přípádnému zranění. Čepel vydrží dlouho ostrá. Tento nůž krájí přesně.
můžete mít 3.5.
Nůž univerzální CS Solingen CS 003074 Ostří z nerezová oceli Ergonomické rukojeti pro přesné držení
můžete mít 7.5. - 10.5.
K1 je moderní, ergonomicky navržený kuchařský nůž pro profesionálního řemeslníka. Široká čepel dodává noži tuhost a pevnost, což je předpokladem perfektně odvedené práce. Provedení ostří také
můžete mít 9.5. - 13.5.
Před vámi je jedinečný kuchařský nůž od KAI, který v sobě snoubí vynikající kvalitu a preciznost zpracování. Tento nůž vyrobený z kobaltové speciální oceli je skutečným mistrovským dílem kuchyňského vybavení.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Šéfkuchařský nůž KAI Seki Magoroku 15 000 Cobalt Special Zde je mimořádný šéfkuchařský nůž od KAI vyrobený z kobaltové speciální oceli – materiálu, který mu dodává jedinečné vlastnosti. Cobalt Special Steel je velmi pokročilý typ nerezové oceli známý pro svou mimořádnou tvrdost a odolnost.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Před vámi je unikátní kuchařský nůž od KAI, který kombinuje tradiční kvalitu damaškové oceli s moderním, efektivním ocelovým jádrem VG10. Je to nástroj, který kombinuje estetiku a efektivitu. Nůž má délku čepele 210 mm, díky čemuž je ideální pro přesné krájení a sekání různých surovin.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Hledáte perfektní nůž na krájení, sekání a loupání zeleniny, ovoce, masa a ryb? Poznejte kuchařský nůž KAI ze série Imayo, který kombinuje tradiční japonskou kvalitu a moderní design. Tento nůž je vyroben z oceli 1K6 o tvrdosti 58HRC, která mu dodává vynikající ostrost a odolnost.
můžete mít 9.5. - 13.5.