Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Typ nožešéfkuchařský
Masahiro BWH Chefs délkou čepele210 mmje jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Bunka je univerzální nůž, ideální pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochý hřbet čepele. Výrazný profil obráceného tanto dodává čepeli obratný a jemný hrot a jedinečnou a poutavou estetiku.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Masahiro MV Chefs délkou čepele180 mm je jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Masahiro MV Chefs délkou čepele210 mmje jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Masahiro MV-L Chefs délkou čepele180 mmje jedna jeden z nejčastěji vybíraných kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Masahiro MV-L Chefs délkou čepele210 mmje jedna jeden z nejčastěji vybíraných kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Masahiro MV-L Santokus délkou čepele175 mmje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Masahiro SANKEIChef 180 mmje jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, oba profesionálními kuchaři a amatéry.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 9.5. - 13.5.
Technické údaje: Celková délka: 350 mm Délka čepele: 2100 mm Ocel: AUS-10 Kalení: 61 HRC Rukojeť: ocel Hmotnost: 166 g
můžete mít 9.5. - 13.5.