10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 637928

FAGOR Pánev Siena 22

FAGOR Pánev Siena 22

Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem Teflon Select. Pánev má 5 mm silné sendvičové dno pro vynikající rozvod tepla. Pánev je vhodná pro všechny druhy ohřevu včetně indukce. Průměr pánve je 22 cm. Celý popis
Produkt se již neprodává
599 Kč
Zboží od: MALL
599 Kč

Popis

  • zvýšená hrana
  • průměr 22 cm
  • vnitřní povrch Teflon Select – nepřilnavý – zesílené, sendvičové dno pro rovnoměrné rozložení tepla, využití zbytkového tepla, úsporu energie a tvarovou stálost
  • sendvičové dno je vyrobené technologií Plaksteel – technologie Plaksteel je patentem firmy Fagor
  • produkt je vyroben z nerezové oceli 18/10
  • pro všechny druhy ohřevu: plyn, elektrika, keramika, indukce

Použitelné na všechny druhy ohřevu včetně indukce.

Indukce: Nádobí pro indukci nemusí být speciální, potřebuje mít jen feromagnetické dno, protože pod sklokeramickou deskou je indukční měděná cívka a v ní vytváří vysokofrekvenční proud magnetické střídavé pole. Tak se rozkmitají molekuly kovu ve feromagnetickém dnu nádoby, to se zahřívá a od něj pak připravovaný pokrm. Indukční nádobí velmi dobře poznáte. Na jeho dně zespodu najdete grafický symbol cívky – několik vlnovek nad sebou, případně slovní označení Induction.

– Při vaření se šetří energie díky kratšímu ohřevu, ale také tím, že se varná zóna přizpůsobí velikosti nádobí, zahřívá se pouze dno. Indukce má tak více než 90 % účinnost, zatímco varné zóny sklokeramiky přibližně 60 % a plynu 50 %.

– Indukce má velikou výhodu v tom, že po sejmutí nádobí plotýnka končí ihned s ohřevem, není třeba manuální vypnutí. Cívka pod deskou prostě potřebuje „partnera“ pro elektromagnetickou indukci.

Sklokeramická deska: je rovněž úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: