Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 521893001

KAISERHOFF Pánev s keramickým povrchem 20cm (KH-9737zele), zelená

KAISERHOFF Pánev s keramickým povrchem 20cm (KH-9737zele), zelená

Pánev s keramickým povrchem od značky Kaiserhoff s průměrem 20cm je ve třech barevných provedení. Netradiční design vám prosvítí celou kuchyni. Keramický povrch zajišťuje bezchybnou přípravu pokrmů. Celý popis
Produkt se již neprodává
278 Kč
Zboží od: MALL
278 Kč

Popis

Povrch keramické pánve je velmi odolný a má dlouhou životnost. Dokonalá tepelná vodivost a vysoká odolnost keramické pánve má skvělou použitelnost při smažení, dušení a dokonce i flambování! Keramická pánev představuje velice efektivní „zdravé vaření“ bez tuku nebo na minimálním množství oleje. Keramické pánve jsou energeticky úsporné díky prvotřídnímu využití tepelné vodivosti a kvalitě dna pánve. Toto nádobí má novodobý povrch, který zajišťuje to nejjednodušší čištění.

Parametry:

  • Indukční nádobí
  • Materiál: tlakově litý hliník
  • Vnitřní bílý keramický povrch
  • Barva: zelená
  • Rozměry: 20 × 4 cm
  • Bez poklice
  • Vhodná na všechny druhy sporáků

Indukce:
Nádobí pro indukci nemusí být speciální, potřebuje mít jen feromagnetické dno, protože pod sklokeramickou deskou je indukční měděná cívka a v ní vytváří vysokofrekvenční proud magnetické střídavé pole. Tak se rozkmitají molekuly kovu ve feromagnetickém dnu nádoby, to se zahřívá a od něj pak připravovaný pokrm. Indukční nádobí velmi dobře poznáte. Na jeho dně zespodu najdete grafický symbol cívky – několik vlnovek nad sebou, případně slovní označení Induction. Při vaření se šetří energie díky kratšímu ohřevu, ale také tím, že se varná zóna přizpůsobí velikosti nádobí, zahřívá se pouze dno. Indukce má tak více než 90 % účinnost, zatímco varné zóny sklokeramiky přibližně 60 % a plynu 50 %. Indukce má velikou výhodu v tom, že po sejmutí nádobí plotýnka končí ihned s ohřevem, není třeba manuální vypnutí. Cívka pod deskou prostě potřebuje „partnera“ pro elektromagnetickou indukci.

Sklokeramická deska: Je to rovněž úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: