Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 14.6.
Kukuřice změkčuje a zklidňuje střevní sliznici. Doporučuje se konzumovat při střevní dyspepsii, dráždivém tračníku, chronické kolitidě a chronických onemocněních ledvin.
můžete mít 14.6.
Cizrnová mouka je základem tradiční indické kuchyně. Hojně využíváná pro výrobu zákusků, na sladké pokrmy, knedlíky nebo Farinata. Mouku lze použít jako základ pro polévky nebo jako přísadu do luštěninových a zeleninových směsí, při zahušťování.
můžete mít 14.6.
100% čistý a přírodní. Atta špičkové kvality vyrobená z nejkvalitnější pšenice pocházející z nejlepších pšeničných polí v Indii pro dlouhotrvající měkké rotis.
můžete mít 14.6.
Je výborná na výrobu těstovin.
můžete mít 14.6.
Rýžová mouka je univerzální produkt, který může být použit při přípravě sladkých i slaných pokrmů.
můžete mít 14.6.