Internet Mall oznamuje tržby za 1Q/2003

Praha, 18. dubna 2003

Specializované internetové obchody nákupní galerie Internet Mall utržily za první čtvrtletí 50 miliónů Kč.

Společnost Internet Mall, s.r.o. se ve své tiskové zprávě ze dne 18. 2. 2003 zavázala k pravidelnému zveřejňování čtvrtletních ekonomických výsledků. Tržby za první čtvrtletí ve výši 49,98 mil. Kč s DPH (41 mil. bez DPH) se týkají pouze vlastních obchodů www.bilezbozi.cz, www.audioexpert.cz, www.videoexpert.cz, www.fotoexpert.cz, www.mp3store.cz a www.mobilka.cz a nejsou do nich započteny výsledky obchodů partnerských společností.

„Věříme, že široký záběr naší nákupní galerie do jisté míry reflektuje stav internetového maloobchodního trhu v ČR. Meziroční nárůst prvního čtvrtletí o přibližně 350 % dokazuje, že spotřebitelé si již na Internetu nakupovat zvykli a tento efektivní kanál využívají ve stále větší míře“ udává Ondřej Fryc, ředitel společnosti.

Společnost Internet Mall

Internet Mall je internetová nákupní galerie, která pod jednou střechou sdružuje specializované obchody, které kromě vlastního prodeje nabízejí svým zákazníkům i kompetentní odborné poradenství a postupně rozšiřují repertoár doplňkových služeb.

Nákupní galerii Internet Mall provozuje společnost Internet Mall, s.r.o., která vznikla v roce 2000 spuštěním prvního specializovaného obchodu www.bilezbozi.cz. V roce 2002 se skupina obchodů rozrostla o www.mp3store.cz, www.fotoexpert.cz, www.audioexpert.cz, www.videoexpert.cz a letos přibyl obchod www.mobilka.cz a partnerské obchody www.multimarket.cz a www.kosmas.cz. Obchody Internet Mall nabízí přibližně devět tisíc položek zboží více než 130 značek.