Značka
Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Džem typický pro oblast Empordá, který připravovaly už naše babičky. Směs je velmi obtížné připravit, protože je zapotřebí tři dny, než ovoce zkaramelizuje. Má velmi sladkou chuť.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Francouzské sardinky „Label Rouge“ s Espelette paprikou. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tento džem je speciální tím, že obsahuje kousky karamelizované hořké pomerančové kůry. Je vyrobený ze sevillských pomerančů. Poskytuje spoustu vitamínu C.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2019. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Naprostá delikatesa. 100% maso z noh Kamčatského kraba. Kamčatský (královský) krab má velmi chutné a jemné maso srovnatelné s humřím, velmi ceněné labužníky..
můžete mít 5.6. - 6.6.
Nakrájené lanýže marinované v olivovém oleji jsou velmi praktické k použití. Výborně se hodí k dochucení polévek či zeleninových salátů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tartufata se specifickým aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig
můžete mít 5.6. - 6.6.
Lanýže jsou skvělé na výrobu aromatických omáček a pomazánek, lze je také zamíchat do teplých těstovin nebo přidat do čerstvě upečené omelety. Ať už jej použijete na jakýkoli způsob, lanýže pozvednou každé jídlo na úroveň delikatesy. Hodí se k istrijským..
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dijonská hořčice je v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se také na grilované maso, vinaigretty nebo ke klobáse.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig…
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Perfektní kombinace pro všechny typy tvrdých sýrů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor..
můžete mít 5.6. - 6.6.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgunským vínem AOC je skutečnou francouzskou tradicí.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Vynikající džem. Divoké bobule borůvek jsou ceněné pro svou nakyslou chuť, ale také pro své výživné hodnoty. Ovoce bohaté na vitamín C a antioxidanty, které jim dodávají charakteristickou modrou barvu.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Jedná se o džem vyrobený z citrusových plodů: pomeranč, citron a grapefruit. Je bohatý na vitamín C a je velmi zdravý. Potěší milovníky citrusů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 5.6. - 6.6.
Can Bech připravuje tento lahodný džem jako speciální produkt z fíků plantáže Murcia. Je to jeden z jejich nejcennějších džemů díky přirozené sladkosti ovoce a díky množství možných kombinací.
můžete mít 5.6. - 6.6.