Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dárkové balení obsahuje:
můžete mít 5.6. - 6.6.
Vynikající džem. Divoké bobule borůvek jsou ceněné pro svou nakyslou chuť, ale také pro své výživné hodnoty. Ovoce bohaté na vitamín C a antioxidanty, které jim dodávají charakteristickou modrou barvu.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Jedná se o džem vyrobený z citrusových plodů: pomeranč, citron a grapefruit. Je bohatý na vitamín C a je velmi zdravý. Potěší milovníky citrusů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tento džem je speciální tím, že obsahuje kousky karamelizované hořké pomerančové kůry. Je vyrobený ze sevillských pomerančů. Poskytuje spoustu vitamínu C.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 5.6. - 6.6.
Can Bech připravuje tento lahodný džem jako speciální produkt z fíků plantáže Murcia. Je to jeden z jejich nejcennějších džemů díky přirozené sladkosti ovoce a díky množství možných kombinací.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Krevety Palamós jsou skvělým místním produktem Costa Brava, jímž je aromatická pěna, která se hodí skvěle k aperitivu nebo k naplnění některých listových koláčů či k rýži s mořskými plody jako zlepšení chuti.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Jablko se skořicí nám dává do této omáčky sladkou skvrnu, něco kořeněného a zároveň exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie gras.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, děláme tuto omáčku v želírovaném formátu a získáváme velmi jemnou a elegantní strukturu. Doporučujeme podávat s poněkud tučnějšími produkty jako třeba kachní foie gras.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Pomalu zahřívaná cibule s bílým vínem, trochou octa a rozinek je ideální pro podávání s grilovaným červeným masem. Například šťavnatý steak nebo hovězí maso. Má správný smysl sladkosti doprovázet masové pokrmy, aniž by zakryla jejich chuť.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo štikozubec obecný s pečenými bramborami.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Rajčata a jablka se skořicí je dvojice, kterou děláme hlavně v letní sezóně. Rajčata jsou zralejší, tudíž je intenzivnější červená barva této omáčky. Doporučujeme kombinovat s rybami. Například s dobrým kusem tuňáka nebo grilovaným lososem.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Želé s přírodními čajovými lístky Earl Grey v suspenzi. Směs Earl Grey se získává fermentovaným černým čajem z Indie a Srí Lanky, parfémovaným bergamotovým olejem.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Hledali jsme dvě podobné textury a našli – broskev a meruňky, jemně sladké, ale velmi aromatické.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 5.6. - 6.6.
Confiture z červených hroznů s mandlemi z Mallorky. Ovocná omáčka k sýrům.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené tipy k párování chutí se sýry: Ricotta, Mozzarella, Cottage, Feta.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Je to klasický a velmi ceněný džem, protože plody ostružiníku jsou velmi chutné a zdravé. Je bohatý na železo, draslík a vápník.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Delikátní konfitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Přidejte k čerstvému sýru, ke smetanové zmrzlině nebo k jogurtu. Také vhodné k doplnění s foie gras nebo k čokoládovému dortu.
můžete mít 5.6. - 6.6.