Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Džem typický pro oblast Empordá, který připravovaly už naše babičky. Směs je velmi obtížné připravit, protože je zapotřebí tři dny, než ovoce zkaramelizuje. Má velmi sladkou chuť.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Francouzské sardinky „Label Rouge“ s Espelette paprikou. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tento džem je speciální tím, že obsahuje kousky karamelizované hořké pomerančové kůry. Je vyrobený ze sevillských pomerančů. Poskytuje spoustu vitamínu C.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2019. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Naprostá delikatesa. 100% maso z noh Kamčatského kraba. Kamčatský (královský) krab má velmi chutné a jemné maso srovnatelné s humřím, velmi ceněné labužníky..
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky
můžete mít 21.5. - 22.5.
Dijonská hořčice je v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se také na grilované maso, vinaigretty nebo ke klobáse.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig…
můžete mít 21.5. - 22.5.
Ovocná omáčka k sýrům. Perfektní kombinace pro všechny typy tvrdých sýrů.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor..
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgunským vínem AOC je skutečnou francouzskou tradicí.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Vynikající džem. Divoké bobule borůvek jsou ceněné pro svou nakyslou chuť, ale také pro své výživné hodnoty. Ovoce bohaté na vitamín C a antioxidanty, které jim dodávají charakteristickou modrou barvu.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Jedná se o džem vyrobený z citrusových plodů: pomeranč, citron a grapefruit. Je bohatý na vitamín C a je velmi zdravý. Potěší milovníky citrusů.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 21.5. - 22.5.
Can Bech připravuje tento lahodný džem jako speciální produkt z fíků plantáže Murcia. Je to jeden z jejich nejcennějších džemů díky přirozené sladkosti ovoce a díky množství možných kombinací.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato pěna je v kombinaci hřibu a kozího sýra. Vytváří příjemnou harmonii v ústech. Doporučujeme ochutnat jako dip na toast nebo ochucení jídla, jako jsou čerstvé těstoviny.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Krevety Palamós jsou skvělým místním produktem Costa Brava, jímž je aromatická pěna, která se hodí skvěle k aperitivu nebo k naplnění některých listových koláčů či k rýži s mořskými plody jako zlepšení chuti.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Jablko se skořicí nám dává do této omáčky sladkou skvrnu, něco kořeněného a zároveň exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie gras.
můžete mít 21.5. - 22.5.