Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Pomalu zahřívaná cibule s bílým vínem, trochou octa a rozinek je ideální pro podávání s grilovaným červeným masem. Například šťavnatý steak nebo hovězí maso. Má správný smysl sladkosti doprovázet masové pokrmy, aniž by zakryla jejich chuť.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo štikozubec obecný s pečenými bramborami.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Rajčata a jablka se skořicí je dvojice, kterou děláme hlavně v letní sezóně. Rajčata jsou zralejší, tudíž je intenzivnější červená barva této omáčky. Doporučujeme kombinovat s rybami. Například s dobrým kusem tuňáka nebo grilovaným lososem.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Želé s přírodními čajovými lístky Earl Grey v suspenzi. Směs Earl Grey se získává fermentovaným černým čajem z Indie a Srí Lanky, parfémovaným bergamotovým olejem.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Hledali jsme dvě podobné textury a našli – broskev a meruňky, jemně sladké, ale velmi aromatické.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 11.6. - 12.6.
Confiture z červených hroznů s mandlemi z Mallorky. Ovocná omáčka k sýrům.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 11.6. - 12.6.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené tipy k párování chutí se sýry: Ricotta, Mozzarella, Cottage, Feta.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Je to klasický a velmi ceněný džem, protože plody ostružiníku jsou velmi chutné a zdravé. Je bohatý na železo, draslík a vápník.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Delikátní konfitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Přidejte k čerstvému sýru, ke smetanové zmrzlině nebo k jogurtu. Také vhodné k doplnění s foie gras nebo k čokoládovému dortu.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Delikátní confitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Rádi bychom vám nabídli řadu slavnostních receptů zaměřených na impozantní lanýž. Nechte se okouzlit touto nádhernou zemitou vůní, zdobenou jemným nádechem lehce praženého sušeného ovoce a lískových ořechů .
můžete mít 11.6. - 12.6.
Rádi bychom vám nabídli řadu slavnostních receptů zaměřených na impozantní lanýž. Nechte se okouzlit touto nádhernou zemitou vůní, zdobenou jemným nádechem lehce praženého sušeného ovoce a lískových ořechů .
můžete mít 11.6. - 12.6.
Pochoutka s kozím sýrem a černými olivami je skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a vyvážené chuti černých oliv. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgát
můžete mít 11.6. - 12.6.
Pochoutka s kozím sýrem a zelenými olivami je skvělý zážitek pro vaše chuťové poháry. Jemná kombinace krémového kozího sýra a vyvážené chuti zelených oliv. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgá..
můžete mít 11.6. - 12.6.
Skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a rafinované bazalky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Pochoutka ze sušených rajčat ochucený a vázaný mozzarellou, působení tohoto sýra přináší požadovanou krémovost a snižuje kyselost rajčat. Lze jíst na toastu. Nahrazuje přidání rajčat nebo koncentrátu.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru
můžete mít 11.6. - 12.6.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 11.6. - 12.6.