Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dostupné ve velikostech 50g a 300g BYLINKOVÉ MÁSLO BEZ SOLI Bylinkové máslo bez soli je směs koření a bylinek pro přípravu ochucených bylinkových másel, pomazánek, dresingů a majonéz.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g Nenahraditelné koření při vaření brambor, k pečení, do omáček a polévek. Dvouletá plodina, jejíž semena se běžně používají k ochucování jídel. Je oblíbený ve středoevropské a židovské kuchyni. Semena kmínu se používají buď celá, nebo mletá.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 100g a 600g SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 100g a 400g Pod pevnou slupkou pistácií se nachází chutný zelený oříšek, jehož barva je dána přítomností rostlinného barviva chlorofylu. Pistácie se pěstují na malém stromě Řečíku pistáciovém, více jak 5 tisíc let.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Výborná směs k dochucení masových pokrmů, těstovinových i zeleninových salátů. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Sušený bílek mávšestranné použití a je ideální na vaření a pečení. Proto ho můžete přidat do oblíbeného pokrmu místo klasického vejce nebo jej použít jako doplňkový zdroj bílkovin zejména pro sportovce. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Směs černého, bílého a růžového pepře. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Složení:Sušená zelenina (mrkev, cibule, celer, petržel, libeček), sůl (5 %), kvasničný extrakt.
můžete mít 10.6. - 11.6.
CIBULE GRANULÁT Pokud zrovna nemáte cibuli čerstvou, je dobré mít právě tu sušenou po ruce. Neboť cibule je základem mnoha receptů, ať už v české, tak i mezinárodní kuchyni. Navíc si můžete cibulový granulát přidat i do spousty kořenících směsí.
můžete mít 10.6. - 11.6.
PAPRIKA MAĎARSKÁ SLADKÁ Paprika je důležitou přísadou nejednoho receptu a hodí se jak do teplé, tak i studené kuchyně. Neměla by chybět v žádném masovém pokrmu, guláši, polévce a omáčce na paprikovém základě.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 100g a 600g Konopný protein je lehce stravitelný rostlinný protein. Neobsahuje omamné látky, proto nemá žádný vliv na lidskou psychiku. Můžete ho také přidat do koktejlů, zeleninových šťáv, polévek, salátů, zmrzlin, kaší, jogurtů, smoothie apod.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Klasická hrubá grilovací směs s římským kmínem. Složení: Směs koření (římský kmín, paprika, pepř, cibule, česnek, hořčičné semínko, koriandr, petrželka), sůl (30 %), glutamát sodný.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Koření vhodné pro přípravu zvěřiny, smetanových a bylinkových omáček. Lze také přidávat do luštěninových jídel. Jde o základní koření balkanské kuchyně. V Bulharsku se s ní setkal snad každý, je to základ směsi zvaná čubrica.
můžete mít 10.6. - 11.6.
ŠTRŮDL Voňavá směs k dochucení klasického štrůdlu nebo jablečných závinů a koláčů. Koření na štrůdl můžete smíchat i s moučkovým cukrem a posypat s ním různé dezerty. Jablečný štrůdl patří k tradičním a velmi oblíbeným českým dezertům.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 30g a 500g Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 10.6. - 11.6.
SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť. Navíc si z koření můžete připravit také marinádu.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Směs na tradiční polévku Složení: Směs koření (paprika, česnek, kmín, pepř černý, majoránka), sušená zelenina (celer), sůl (15 %), aroma.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Obsahuje vitamíny a minerály. Vhodná pro pečení i zahuštění pokrmů. Složení:Mletá jádra mandlí 100%.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Želatina je vhodná pro zhotovení sladkých chuťovek, ovocných i krémových dezertů, dortů a nejrůznějších moučníků. Vhodná také pro přípravu slaných či kyselých aspiků, tlačenek, závitků, rosolů a huspenin. Složení: Potravinářská vepřová želatina 100%.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 25g a 110g Křupavé, výživné a voňavé, to je naše mango. Díky sušení mrazem neboli lyofilizaci si ovoce uchovává původní vlastnosti, jako je chuť, vůně, barva a živiny. Neztrácejí se ani vitamíny a minerální látky.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Pikantní směs koření na grilovaná žebírka Složení: Směs koření (chilli, hořčičné semínko, kmín, paprika, česnek, cibule, koriandr, pepř, muškátový květ, kurkuma), sůl (39 %). NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 10.6. - 11.6.
ČESNEK GRANULÁT Česnek patří k nejpoužívanějším kořením snad každé kuchyně. Má velmi charakteristické a bohaté aroma s výrazně štiplavou a ostrou chutí, ta se však díky vaření a pečení zjemní. Granulovaný česnek je nejvyužívanější druh sušeného česneku.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 20g a 300g Směs řeckých bylinek vhodná k ochucení salátů Složení: Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 10.6. - 11.6.