Nacházíte se zde:   Úvod >Zdraví a krása >Kosmetické, vlasové pomůcky >Zastřihovače vlasů, vousů >Vousy > Cruzer5 Beard


BRAUN Cruzer5 Beard

4.531

Značka: BRAUN

Skladem MALL

BRAUN Cruzer5 Beard

Zastřihovač vousů Braun Cruzer5 Beard umožňuje nastavit délku střihu už od 1 mm. Díky možnosti akumulátorového provozu je vhodný i na cestování. více

Dostupnost: Skladem MALL     Kdy zboží dostanu
Poslední kus za tuto cenu!
Běžná cena: 1 099 Kč
Ušetříte: 254 Kč (23 %)
Cena dnes: 845 Kč včetně PHE a DPH
Kat. číslo: 500810 bez DPH: 698 Kč

Kdy bude zboží u vás?

Zboží je skladem na našem distribučním centru v Praze 9, a tedy připravené k okamžité expedici k vám.

Doručení dopravcem: zítra u vás
Osobní odběr v Praze: ještě dnes na prodejně
Osobní odběr mimo Prahu: ještě dnes na prodejně

Termíny platí při odeslání objednávky do 14 hodin.
Uvedené termíny doručení platí pro Expresní dopravu

Hlídání ceny zboží

Současná cena produktu 845 Kč. Nechte si poslat e-mail, jakmile cena zboží poklesne na vámi zadanou úroveň. Změnu ceny můžete sledovat i ve svém Klientském centru.

Koupit později

Přidat na nákupní seznam

Přesun zboží do „Nákupního seznamu“ je umožněn pouze přihlášeným uživatelům.
K čemu slouží Nákupní seznamy?


BRAUN Cruzer5 Beard

BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard

10 obrázků v galerii

Hodnocení uživatelů: 4.5
Hodnotilo 31 majitelů

Doporučujeme dokoupit vše skladem


Hodnocení majitelů BRAUN Cruzer5 Beard

Zobrazujeme pouze hodnocení, ve kterých majitelé BRAUN Cruzer5 Beard přidali i slovní popis.
Celkem tento produkt  hodnotilo 31 majitelů.

Co je to hodnocení majitelů?

Zboží bylo hodnoceno i v jiných jazycích. (slovensky – 3 hodnocení)

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    20.03.2014 – 20:45

    Po odzkoušení mi zatím splňuje co potřebuji(vousy), ale uvidím jak bude fungovat jako zastřihávač vlasů s druhým nádstavcem.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    13.02.2014 – 09:46

    Vous upravuji již 20 let a tento strojek je opravdu nejlepší!!!

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    11.02.2014 – 18:49

    Co jsem od toho očekával to splnilo !!!!! SUPER!!!!!

  • Rostislav Tomiczek   Hodnocení: 5,0
    31.01.2014 – 17:39

    Výborný výrobek, jednoduchá obsluha, vysoká funkčnost.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    18.01.2014 – 20:55

    baterka je nic moc... teoreticky je na jedno oholení a to nejlépe chvíli před holením... jinak připojen k zásuvce šlape hezky

  • Jaroslav Jelínek   Hodnocení: 4,0
    04.12.2013 – 18:29

    + velmi silný motor = nezadrhává+ dobře se drží+ hlučnost na slušné úrovni+ dobře řešená správa napájení - až do úplného vybití baterie běží stejně+ voděodolný- vypínání nelogicky na druhé straně- hřebínek trochu hůř navádí vousy - je potřeba jet vícekrát

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    25.07.2013 – 12:56

    Uvítal bych ještě o kousek kratší minimální střih, ale jinak nemám výhrady.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    12.07.2013 – 12:16

    Holení bez krytu a s krytem nastaveným na 1mm - žádný rozdíl. Jinak celkem spokojenost. Na jedno nabití se s ním oholím 3x, dobře se drží, je omyvatelný vodou.

  • Martin Rožnovský   Hodnocení: 4,0
    06.05.2013 – 08:17

    ale jo...chybi tomu nejaka signalizace kolik ma baterky. Vykon je v pohodě, a hlavně, DÁ SE UMÝT po vodou!

  • Miroslav Barth   Hodnocení: 5,0
    03.05.2013 – 07:39

    výborný strojek, výkonný

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    03.04.2013 – 18:01

    Manžel je velmi spokojen,kupovala jsem ho na základě recenze a trefilla jsem se.Doporučuji

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    18.01.2013 – 22:07

    Pohodový design, omyvatelný vodou, hlavice není ostrá tak nedráždí a neškrabá pokožku.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    24.12.2012 – 16:13

    Použit zatím pouze několikrát, ale maximální spokojenost. Hlavně prý vyhovuje, že je možnost nastavení už od 1 mm. Akumulátorový i síťový provoz a dá se oplachovat pod tekoucí vodou. Zatím bez výhrad a doufám, že to tak bude i nadále.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    01.12.2012 – 14:50

    Použil jsem zatím 3x a jsem spokojen.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    22.09.2012 – 17:59

    Výborná věcička, skvěle plní účel:-)

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    29.08.2012 – 10:41

    Strojek jsem koupila manželovi jako dárek - z jeho strany obrovská spokojenost, můžeme jen doporučit.

  • Peter Kozák   Hodnocení: 4,0
    22.07.2012 – 10:33

    Doporučuji všem , cena a kvalita vše ok!

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    09.04.2012 – 18:19

    Naprostá spokojenost!

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 3,0
    14.03.2012 – 11:37

    trochu slaby vykon na trvdsi fousy, ale jinak funguje bezva.


↑ nahoru


Přihlášení do klientského centra:

Neznáte své heslo?

↑ nahoru