Nacházíte se zde:   Úvod >Zdraví a krása >Kosmetické, vlasové pomůcky >Zastřihovače vlasů, vousů >Vousy > Cruzer5 Beard


BRAUN Cruzer5 Beard

4.531

Značka: BRAUN

Skladem MALL

BRAUN Cruzer5 Beard

Zastřihovač vousů Braun Cruzer5 Beard umožňuje nastavit délku střihu už od 1 mm. Díky možnosti akumulátorového provozu je vhodný i na cestování. více

Dostupnost: Skladem MALL     Kdy zboží dostanu
Běžná cena: 1 099 Kč
Ušetříte: 254 Kč (23 %)
Cena dnes: 845 Kč včetně PHE a DPH
Kat. číslo: 500810 bez DPH: 698 Kč

Kdy bude zboží u vás?

Zboží je skladem na našem distribučním centru v Praze 9, a tedy připravené k okamžité expedici k vám.

Doručení dopravcem: 23.04.2014
Osobní odběr v Praze: 22.04.2014
Osobní odběr mimo Prahu: 22.04.2014

Termíny platí při odeslání objednávky do 14 hodin.
Uvedené termíny doručení platí pro Expresní dopravu

Hlídání ceny zboží

Současná cena produktu 845 Kč. Nechte si poslat e-mail, jakmile cena zboží poklesne na vámi zadanou úroveň. Změnu ceny můžete sledovat i ve svém Klientském centru.

Koupit později

Přidat na nákupní seznam

Přesun zboží do „Nákupního seznamu“ je umožněn pouze přihlášeným uživatelům.
K čemu slouží Nákupní seznamy?


BRAUN Cruzer5 Beard

BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard BRAUN Cruzer5 Beard

5 obrázků v galerii

Hodnocení uživatelů: 4.5
Hodnotilo 31 majitelů

Doporučujeme dokoupit vše skladem


Hodnocení majitelů BRAUN Cruzer5 Beard

Zobrazujeme pouze hodnocení, ve kterých majitelé BRAUN Cruzer5 Beard přidali i slovní popis.
Celkem tento produkt  hodnotilo 31 majitelů.

Co je to hodnocení majitelů?

Zboží bylo hodnoceno i v jiných jazycích. (slovensky – 3 hodnocení)

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    20.03.2014 – 20:45

    Po odzkoušení mi zatím splňuje co potřebuji(vousy), ale uvidím jak bude fungovat jako zastřihávač vlasů s druhým nádstavcem.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    13.02.2014 – 09:46

    Vous upravuji již 20 let a tento strojek je opravdu nejlepší!!!

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    11.02.2014 – 18:49

    Co jsem od toho očekával to splnilo !!!!! SUPER!!!!!

  • Rostislav Tomiczek   Hodnocení: 5,0
    31.01.2014 – 17:39

    Výborný výrobek, jednoduchá obsluha, vysoká funkčnost.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    18.01.2014 – 20:55

    baterka je nic moc... teoreticky je na jedno oholení a to nejlépe chvíli před holením... jinak připojen k zásuvce šlape hezky

  • Jaroslav Jelínek   Hodnocení: 4,0
    04.12.2013 – 18:29

    + velmi silný motor = nezadrhává+ dobře se drží+ hlučnost na slušné úrovni+ dobře řešená správa napájení - až do úplného vybití baterie běží stejně+ voděodolný- vypínání nelogicky na druhé straně- hřebínek trochu hůř navádí vousy - je potřeba jet vícekrát

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    25.07.2013 – 12:56

    Uvítal bych ještě o kousek kratší minimální střih, ale jinak nemám výhrady.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    12.07.2013 – 12:16

    Holení bez krytu a s krytem nastaveným na 1mm - žádný rozdíl. Jinak celkem spokojenost. Na jedno nabití se s ním oholím 3x, dobře se drží, je omyvatelný vodou.

  • Martin Rožnovský   Hodnocení: 4,0
    06.05.2013 – 08:17

    ale jo...chybi tomu nejaka signalizace kolik ma baterky. Vykon je v pohodě, a hlavně, DÁ SE UMÝT po vodou!

  • Miroslav Barth   Hodnocení: 5,0
    03.05.2013 – 07:39

    výborný strojek, výkonný

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    03.04.2013 – 18:01

    Manžel je velmi spokojen,kupovala jsem ho na základě recenze a trefilla jsem se.Doporučuji

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    18.01.2013 – 22:07

    Pohodový design, omyvatelný vodou, hlavice není ostrá tak nedráždí a neškrabá pokožku.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    24.12.2012 – 16:13

    Použit zatím pouze několikrát, ale maximální spokojenost. Hlavně prý vyhovuje, že je možnost nastavení už od 1 mm. Akumulátorový i síťový provoz a dá se oplachovat pod tekoucí vodou. Zatím bez výhrad a doufám, že to tak bude i nadále.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    01.12.2012 – 14:50

    Použil jsem zatím 3x a jsem spokojen.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    22.09.2012 – 17:59

    Výborná věcička, skvěle plní účel:-)

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    29.08.2012 – 10:41

    Strojek jsem koupila manželovi jako dárek - z jeho strany obrovská spokojenost, můžeme jen doporučit.

  • Peter Kozák   Hodnocení: 4,0
    22.07.2012 – 10:33

    Doporučuji všem , cena a kvalita vše ok!

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    09.04.2012 – 18:19

    Naprostá spokojenost!

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 3,0
    14.03.2012 – 11:37

    trochu slaby vykon na trvdsi fousy, ale jinak funguje bezva.


↑ nahoru


Přihlášení do klientského centra:

Neznáte své heslo?

↑ nahoru