Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sušený kokosový nápoj se vyrábí z tzv. kokosového mléka, které vzniká lisováním dužniny čerstvých kokosů. K čerstvému kokosovému mléku se z technologických důvodů přidá tapiokový maltodextrin a směs se potom šetrně usuší. Sušený kokosový nápoj má typickou příjemnou kokosovou chuť a vůni.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Olej je lisovaný z dužiny ekologicky pěstovaných kokosových ořechů odstředěním a šetrným lisováním bez použití tepla. Není rafinovaný, bělený ani dezodorizovaný. Má velmi příjemnou výrazně kokosovou chuť a vůni.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Toto ghí je vyráběno z českého mléka. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tento panenský kokosový olej se lisuje z dužiny kokosových ořechů, která se nakrájí na menší kousky, usuší a za studena vylisuje. Olej není nijak upravován a zachovává si plnou příjemnou kokosovou vůni a chuť. Panenský kokosový olej dodá pokrmům nádech exotiky.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tento olej je lisovaný za studena ze speciální odrůdy slunečnicového semínka, které poskytuje olej bohatý na jedenkrát nenasycenou kyselinu olejovou. Ta je stabilní i za vyšších teplot a díky tomu můžeme na oleji smažit, fritovat i péci (na rozdíl od většiny bio olejů lisovaných za studena).
můžete mít 7.6. - 10.6.
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Lehounce nasládlé bezlepkové křupavé plátky s kaštanovou moukou, která jim dodává typickou chuť pražených kaštanů. Tyto praktické křupavé chlebíky jsou skvělé na výlet, pod stan, nebo pro případy, kdy doma není čerstvé pečivo.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Výborné bezlepkové křupavé plátky s 15 % pohanky, kukuřicí, hrachem, cizrnou a rýží, lehce dosoleny a dochuceny cibulí. Vynikající chuť nejen pro celiaky. Tyto praktické křupavé chlebíky jsou skvělé na výlet, pod stan, nebo pro případy, kdy doma není čerstvé pečivo.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Křupavé tortilla chipsy Acapulco jsou vyrobeny z GMO-free kukuřice, protože GMO je v ekologickém zemědělství zakázáno. Smaženy nejsou na palmovém tuku, ale na slunečnicovém oleji lisovaném ze speciálního druhu slunečnice, který je vhodný ke smažení.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Křupavé tortilla chipsy Acapulco jsou vyrobeny z GMO-free kukuřice, protože GMO je v ekologickém zemědělství zakázáno. Smaženy nejsou na palmovém tuku, ale na slunečnicovém oleji lisovaném ze speciálního druhu slunečnice, který je vhodný ke smažení.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto příjemně pálivé krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto příjemně pálivé krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto křupavé plátky jsou vyrobené z kukuřice extrudací. Jsou vhodné jako náhrada pečiva při cestování, na chatu a vždy, kdy není k dispozici čerstvé pečivo.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Oblíbené malé kuličky do polévky, na salát nebo jen tak na mlsání k pivu či vínu. Neobsahují palmový tuk a jsou vhodné pro vegany. Děti tyto malé kuličky v polévce milují – dokonce i ty, které nemají polévku příliš v lásce!
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tento olej je lisovaný za studena ze speciální odrůdy slunečnicového semínka, které poskytuje olej bohatý na jedenkrát nenasycenou kyselinu olejovou. Ta je stabilní i za vyšších teplot a díky tomu můžeme na oleji smažit, fritovat i péci (na rozdíl od většiny bio olejů lisovaných za studena).
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.
můžete mít 7.6. - 10.6.