Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tyto sušenky jsou upečeny v malé rodinné pekárně z celozrnné špaldové mouky se štědrou dávkou strouhaného kokosu a špetkou mletého zázvoru. Špalda je původní druh pšenice. Sušenky jsou jemně slazeny přírodním třtinovým cukrem a místo palmového tuku obsahují kokosový olej.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Kojenecká výživa obsahující směs zeleniny s rýží zahuštěná pouze rýžovou moukou v praktické kapsičce. Je vhodná pro kojence od dokončeného 8. měsíce věku.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Papírová krabička s 200 ks maličkých hořkých čokoládek (á 5 g, celkem 1 kg) s krásným Vivani designem. Čokoláda obsahuje 71 % kakaa, je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Přírodní proteinová tyčinka, jejíž základ tvoří datle a slunečnicový a konopný protein. Doslazená je čistou zahuštěnou hruškovou šťávou a kokosovým sirupem, dochucená jablky a meruňkami a ovoněná Bourbon vanilkou. Konopná a slunečnicová semínka dodají i kvalitní nenasycené tuky.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Toto ghí je vyráběno z českého mléka. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Lískové oříšky jako jediné ořechy pocházejí původně z Evropy a obsahují kvalitní oleje, vitaminy řady B a významné množství vitaminu E (100g obsahuje více než dvojnásobek doporučené denní dávky). Odrůda Levantin se vyznačuje plnou výraznou chutí a vůní a velikostí jader.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Ta nejčokoládovější čokoláda – jen kakaová hmota, kakaové máslo a kousky kakaa – nic víc. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. Jemné lehce ovocné dominikánské kakao dodá chuť, která přetrvává na patře, aniž by působí přehnaně intensivně.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Tento panenský kokosový olej se lisuje z dužiny kokosových ořechů, která se nakrájí na menší kousky, usuší a za studena vylisuje. Olej není nijak upravován a zachovává si plnou příjemnou kokosovou vůni a chuť. Panenský kokosový olej dodá pokrmům nádech exotiky.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Výjimečná varianta oblíbené pomazánky SAMBA bez mléka s vyšším obsahem kakaa. Obsahuje 45 % šetrně pražených mletých lískových oříšků a 15 % kakaa. Slazená je sušenou třtinovou šťávou rapadura a přírodním třtinovým cukrem a ovoněná pravou Bourbon vanilkou.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Příjemný, silný a všestranný… Silná Matka Země jim dává růst: báječným, zářivě zlatým kořenům kurkumy. Dokonce i v pohnutých dobách nám pomáhají se cítit dobře. V kombinaci s lahodným chai kořením a špetkou skořice rozvine tento nálev své plné solné aroma. Nechejte se jím okouzlit.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Tento rýžový nápoj (běžně označovaný jako rýžové mléko) je vyroben z bio rýže a neobsahuje žádný přidaný cukr ani jiné sladidlo. I tak má velmi příjemnou nasládlou chuť, kterou mu dodává přírodně fermentovaná rýže, kdy se přítomné rýžové škroby enzymaticky štěpí na jednoduché cukry.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru.
můžete mít 20.5. - 21.5.
V Číně jsou bobulky kustovnice nazývány plody dlouhověkosti a jsou velmi ceněné v tradiční čínské medicíně. Naše kustovnice byla vypěstována v čínské provincii Ning-sia a šetrně usušena bez použití siřičitanů. Má velmi příjemnou nasládlou chuť, a je proto vhodná k přímé konzumaci.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Jedinečná plná chuť Samby je daná hlavně velmi vysokým obsahem lískových oříšků (45 %) doplněných sušenou třtinovou šťávou rapadura, voňavým kakaem, plnotučným mlékem a pravou Bourbon vanilkou.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Příjemný, vitální, lehký… Ostrá chuť zázvoru zahřívá naše tělo zevnitř a povzbuzuje ducha. Ovocně natrpklá chuť citrónu osvěží mysl a inspiruje ducha. Troška citrónové trávy, lékořice a černého pepře dodá lehkou, kořeněnou sladkost.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Himalaya YOGI TEA® je velmi starou recepturou, která zachycuje meditativní energii majestátních Himálají. Fenykl a pálivý zázvor dodávají tomuto klasickéhu nálevu chai poutavou chuť a plné aroma. Přidání teplé sladké skořice, anýzu a koriandru jej činí obzvláště lahodným.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Tato lahodná ovocná pomazánka je vyrobena z 2,2 kg čerstvého ovoce bez přídavku cukru! 100 g povidel obsahuje 369 g jablek a 336 g hrušek. Díky použití sladkého plně dozrálého ovoce jsou tato povidla příjemně sladká i bez použití cukru.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Classic YOGI TEA® – přesně tento nálev podával Yogi Bhajan svým studentům jógy. Síla, teplo, Indie… Tato jedinečná směs je kombinací tradičních ajurvédských koření – skořice, kardamomu, zázvoru, hřebíčku a černého pepře. Lahodný, kořeněný a báječný.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 20.5. - 21.5.
Výrazná plná chuť této mléčné čokolády je dána použitím špičkových surovin. Neosahuje jiné tuky než kakaové máslo, slazená je přírodním třtinovým cukrem, ovoněná pravou Bourbon vanilkou a obsahuje 27 % sušeného plnotučného mléka od přirozeně chovaných zvířat.
můžete mít 20.5. - 21.5.