Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Surabaya 42% ovesná mléčná čokoláda s karamelovými tóny.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Kvalitní kakao ochucené kandovanou pomerančovou kůrou, špetkou zázvoru a dalším jemným kořením, které přináší vzpomínky z dalekých orientálních míst.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Red Spirit – svařené kakao – doplňuje jemné zimní koření, jako je skořice, pomeranč, zázvor, kardamom a hřebíček.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky
můžete mít 21.5. - 22.5.
Italské želé bonbóny Le Preziose s ovocnou šťávou. 100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Jemné medové tóny klementinky v krásném středomořském tanci s jemně praženými mandlemi Marcona. 100% přírodní.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Čokoláda Willies – Mléko Bohů nabízí požitek přímo božsky lahodné čokolády. Necháte se unášet na mléčné vlně decentně sladké chuti s nádechem oříšků. Kakaové boby z Venezuely a mléko z Británie se snoubí spolu v hrubší konzistenci.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Pálivá lutenice Gurmano je vyrobena podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě přesvědčí o kvalitách značky Gurmano.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Dijonská hořčice je v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se také na grilované maso, vinaigretty nebo ke klobáse.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Miniaturní křupavě červené papričky plněné krémovým měkkým sýrem. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě přesvědčí o kvalitách značky Gurmano.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Luxusní vločky ve tvaru pyramidy z prvotřídní mořské soli sklizené v salinách Messolonghi – přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Čistá, přírodní vločková mořská sůl; ideální doplněk k vašim kulinářským výtvorům.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balzamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu..
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato čokoláda je ideální jak pro opravdového znalce čokolády, tak pro všechny, kteří chtějí snížit obsah cukru. Je zcela přírodní, veganská a bez cukru. Po ochutnání začíná vaše smyslná cesta čistého 100% kakaa.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig…
můžete mít 21.5. - 22.5.
Ovocná omáčka k sýrům. Perfektní kombinace pro všechny typy tvrdých sýrů.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek chutě a v kombinaci s dobrým vínem celý požitek ještě umocní.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Italské želé bonbóny Le Preziose s ovocnou šťávou. 100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Citrusové ovoce Bergamot je poměrně neobvyklé, a protože je často spojované s čajem nebo výrobou parfémů, je neobvyklé najít ho v ovocném želé. Svěží, květinová chuť bergamotu je pro skutečné fanoušky jedinečným a vzácným ovocem. 100% vegan a 100% bez lepku
můžete mít 21.5. - 22.5.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor..
můžete mít 21.5. - 22.5.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Francouzská hrubozrnná paštika z králíka se švestkami.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 21.5. - 22.5.