Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kuskus je vhodnou součástí zdravého jídelníčku – nejen tím, že se jedná o vydatné jídlo, ale také proto, že obsahuje důležité vitamíny a minerální prvky, jako jsou vitamíny skupiny B, vitamín E, vápník, železo nebo fosfor.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Rozpustná vláknina získávaná z jitrocele indického. Vhodná do polévek, omáček, jogurtů apod. Maximální denní dávka vlákniny je 5 čajových lžiček (12,5 g). Složení: Psyllium 100%.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 50g a 1kg WHEY PROTEIN ZEROProteinový nápoj se sladidly pro sportovce.Vysoce kvalitní syrovátkový protein vyrobený nejmodernější technologií CFM (cross-flow microfiltration).- Výborně rozpustný- Bez přidaných cukrů a Aspartamu- Přispívá k udržení svalové hmoty- …
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 50g a 1kg WHEY PROTEIN ZEROProteinový nápoj se sladidly pro sportovce.Vysoce kvalitní syrovátkový protein vyrobený nejmodernější technologií CFM (cross-flow microfiltration).- Výborně rozpustný- Bez přidaných cukrů a Aspartamu- Přispívá k udržení svalové hmoty- …
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 50g a 1kg WHEY PROTEIN ZEROProteinový nápoj se sladidly pro sportovce.Vysoce kvalitní syrovátkový protein vyrobený nejmodernější technologií CFM (cross-flow microfiltration).- Výborně rozpustný- Bez přidaných cukrů a Aspartamu- Přispívá k udržení svalové hmoty- …
můžete mít 10.6. - 11.6.
BOBKOVÝ LIST CELÝ Bobkové listy nalezneme na stálezeleném stromu vavřínu vznešeném, který dorůstá do výšky okolo 10 metrů. Listy mají tmavě zelenou barvu, silně aromatickou vůni a příjemnou kořenitou chuť.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale je též vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 80g a 700g CITRONOVÝ PEPŘ ČERNÝ Citronový pepř černý je oblíbenou kombinací ostrého pepře a aromatické citronové kůry. Ideální směs k dochucení všech mořských i sladkovodních ryb. Hodí se také při přípravě kuřecích steaků či pečených mas.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 10.6. - 11.6.
KOTVIČNÍK (nať)Kotvičník (Tribulus) je jednoletá bylina, která našla svou oblibu zejména u mužů. Kotvičník byl známý již v dávné historii, kdy se využíval v tradiční čínské medicíně.
můžete mít 10.6. - 11.6.
PAMPELIŠKA LÉKAŘSKÁ (kořen) Pampeliška lékařská (Taraxacum officinale), známá také jako smetánka lékařská, je rostlina z čeledi hvězdnicovitých. V některých zemích se využívá k přípravě bylinkových salátů či výrobě vína. Z pampelišky si můžete připravit také med či sirup.
můžete mít 10.6. - 11.6.
MEDUŇKA (nať) Meduňka (Melissa) je bylina z rodu hluchavkovitých. Rod má celkem 5 druhů, nejznámější z nich je meduňka lékařská. Využívá se v gastronomii k aromatizaci nejrůznějších pokrmů např. salátů, octů, majonéz, polévek, omáček i na masitá jídla.
můžete mít 10.6. - 11.6.
TŘEZALKA (nať) Třezalka (Hypericum) je rod rostlin z čeledi třezalkových. Jedná se o bylinu se žlutými listy s množstvím tyčinek. Zevně se využívá při léčení ran a popálenin, pohmožděnin a kůže spálené sluncem. Třezalka přispívá k normální funkci močových cest, dýchacího systému a trávení…
můžete mít 10.6. - 11.6.
BABIČČIN PERNÍK Kořenící směs babiččin perník je ideální při pečení klasického perníku. Mimo jiné se ale hodí i pro přípravu buchet, koláčů nebo čajových sušenek s perníkovou příchutí. Perníkové koření neobsahuje kypřící prášek.
můžete mít 10.6. - 11.6.
KOPŘIVA (list) Kopřiva (Urtica) je rostlina z čeledi kopřivovitých. Zevně se využívá na obklady a koupele. Obsahuje minerály (především železo). Napomáhá k normálnímu stavu vlasů, nehtů a pokožky. Podporuje přirozenou obranyschopnost.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Slunečnicová semínka loupaná mají mnoho využití. Jsou vhodné jako posyp na sladké či slané pokrmy nebo například do jogurtu. Složení:Slunečnicová semena loupaná 100%.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Směs řeckých bylinek vhodných k ochucení salátů. Složení:Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 10.6. - 11.6.
Proteinová polévka kuřecíInstantní proteinové polévky jsou určeny pro každého, kdo má na přípravu jídla jen pár minut a hledá rychle hotový a chutný pokrm.Polévky jsou v praktickém balení, které si můžete vzít kamkoliv s sebou.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Šafrán i mučenka neboli passiflora jsou názvy bylin z nichž na nás dýchnou exotické dálky.
můžete mít 10.6. - 11.6.
CITRONOVÝ PEPŘ ČERNÝ Citronový pepř černý je oblíbenou kombinací ostrého pepře a aromatické citronové kůry. Ideální směs k dochucení všech mořských i sladkovodních ryb. Hodí se také při přípravě kuřecích steaků či pečených mas.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dostupné ve velikostech 40g, 500g a 4kg Nápoj dodávající okamžitou energii- osvěžující nápoj obsahující směs vitamínů a minerálů- dodává okamžitou energii- podporuje vytrvalostní výkon- 5 osvěžujících příchutí (citron, černý rybíz, lesní plody, limetka, pomeranč)Doporučené dávkování:Jedn…
můžete mít 10.6. - 11.6.
SLADKÉ POKUŠENÍHledáte ideální dárek pro své blízké? Tak to jste na správném místě! Sladké pokušení je ideální volbou pro ženy i muže jakékoliv věkové kategorie. Ovoce a ořechy jsou kvalitním zdrojem prospěšných látek pro naše tělo.
můžete mít 10.6. - 11.6.
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale také vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 10.6. - 11.6.