Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
MDH Chana masala je nejlepší směs koření pro vaření aromatické a chutné cizrny.
můžete mít 5.11.
MDH CHICKEN CURRY MASALA
můžete mít 5.11.
Směs koření Pani Puri Masala je speciální směs pro přípravu pikantní vody podávané ke svačině Pani Puri / Golgappa.
můžete mít 5.11.
Pav Bhaji masala Vám pomůže připravit lahodné restované zeleninové kar.
můžete mít 5.11.
Směs koření pro vařenou rýži s masem.
můžete mít 5.11.
T-plus Masala je směs aromatického indického koření, kterou lze použít k dochucení čaje a mléka.
můžete mít 5.11.
MDH DALMAKHANI MASALA
můžete mít 5.11.
Směs koření speciálně vytvořená pro Shahi Paneer.
můžete mít 5.11.
Tato autentická směs koření vám umožní připravit chutný sambhar u vás doma.
můžete mít 5.11.
Směs koření pro jihoindické kari.
můžete mít 5.11.
MDH BUTTER CHICKEN MASALA
můžete mít 5.11.
Vyrobeno z koriandru, kmínu, listů pískavice, skořice a dalších pikantních přísad. Postupujte podle snadno připravitelných pokynů pro lahodné jídlo, které si každý zamiluje.
můžete mít 5.11.
Směs koření pro skopové a hovězí maso pomáhá připravovat bohaté, chutné a aromatické masové pokrmy.
můžete mít 5.11.
Autentická směs aromatického koření, koriandru, chilli a pískavice pro krásně vyvážený pokrm Hot Curry.
můžete mít 5.11.
Delikátní směs manga, koření a sušených červených chilli papriček.
můžete mít 5.11.
Oslavující indické národní ovoce, kombinující lahodně manga Totapuri a Rajapuri s celými semínky koření, jako je Kalonji, Ajwain a Pískavice.
můžete mít 5.11.
Klasická kombinace jemného česneku s tradičním kořením a sultánkami.
můžete mít 5.11.
S jedinečnou směsí manga, limetek a zelených chilli papriček.
můžete mít 5.11.
Autentická směs aromatických koření, koriandru, papriky a černého pepře pro krásně vyvážené jídlo Garam Masala.
můžete mít 5.11.
Pro zachycení co nejautentičtější chuti tohoto výrazného sladkého pižmového ovoce používáme kombinaci bílé guavy z Indie a růžové guavy z Jižní Ameriky a Dálného východu.
můžete mít 5.11.
Je známa jako koptský kmín.
můžete mít 5.11.
Červené fazole jsou známé pro svou sladkou chuť podobnou kaštanu a jemnou, nadýchanou texturu.
můžete mít 5.11.
Toor dal je v Indii velmi populární. Hlavní složka tradičního pokrmu „Sambar“.
můžete mít 5.11.
Garam masala je hlavní základní koření indického kari. Název „Garam masala“ pochází z hindštiny, kde garam znamená „pálivý“ a masala znamená „koření“.
můžete mít 5.11.