Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Shan Masa & Vegetable masala vám pomůže připravit lahodné maso a zeleninu kari pro každý den.
můžete mít 5.11.
Shan Achar Gosht vám pomůže vytvořit autentickou tradiční chuť Achar Gosht s dokonalou směsí bohatého, aromatického a pikantního koření.
můžete mít 5.11.
Shan Bombay Biryani vám pomůže vytvořit autentickou tradiční chuť Bombay Biryani, která je skutečným dědictvím subkontinentální kuchyně.
můžete mít 5.11.
Shan Vegetable Masala vám pomůže připravit lahodné zeleninové kari pro vaše každodenní jídlo.
můžete mít 5.11.
Díky dráždivé směsi bohatého koření a chutí vám Shan Tandoori Masala pomůže obnovit tradiční grilovací zážitek doma.
můžete mít 5.11.
Badyán je koření, které vůní velmi připomíná anýz. Jsou to sušená souplodí s lesklými semeny pocházející ze stromu příbuzného magnóliím s názvem badyáník pravý.
můžete mít 5.11.
Celé sušené papričky.
můžete mít 5.11.
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku. Použijte 1/2 čajové lžičky namísto 2 stroužků čerstvého česneku.
můžete mít 5.11.
Nejpálivější paprička v mleté formě.
můžete mít 5.11.
Cizrna hnědá známá jako vynikající zdroj bílkovin, jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a železa a může pomoci předcházet anémii a zvýšit vaši energetickou hladinu.
můžete mít 5.11.
Čočka je přirozeným zdrojem velkého množství minerálů (železo, selen, fosfor, zinek) a vitamínu B6. Obsahuje vysoký podíl vlákniny.
můžete mít 5.11.
Moth fazole jsou směs světle hnědé, tmavě hnědé a zelené barvy.
můžete mít 5.11.
Máslové fazole jsou velké, žluto-bílé fazole. Cenově dostupný zdroj všech potřebných živin, které naše tělo potřebuje.
můžete mít 5.11.
Fazole jsou malé, vejčitého tvaru a zelené barvy.
můžete mít 5.11.
Fazole Rosecoco jsou známé pro svou sladkou kaštanovou chuť a jemnou, nadýchanou texturu.
můžete mít 5.11.
Vytvořte si vlastní domácí popcorn, jak se vám líbí! Sladké, slané nebo dokonce s trochou koření.
můžete mít 5.11.
Kukuřice změkčuje a zklidňuje střevní sliznici. Doporučuje se konzumovat při střevní dyspepsii, dráždivém tračníku, chronické kolitidě a chronických onemocněních ledvin.
můžete mít 5.11.
Jaggery goor
můžete mít 5.11.
Používá se k aromatizaci potravin, jako součást některých kosmetických a lékařských přípravků.
můžete mít 5.11.
Rýžová mouka je univerzální produkt, který může být použit při přípravě sladkých i slaných pokrmů.
můžete mít 5.11.
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 5.11.
Tyčinky skořice (cassia) mají výraznější chuť než pravá skořice s jemným hřebíčkovým podtónem, a proto se používají především do slaných jídel. Používá se v pulao a Biryani.
můžete mít 5.11.
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 5.11.