Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 5.6.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 5.6.
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 5.6.
Cizrna se také někdy nazývá římský hrách. Uvařené mají pevnou, ale jemnou texturu a dodávají pokrmům dobrou barvu a oříškovou chuť.
můžete mít 5.6.
Jsou černé až tmavě hnědé, s tenkou slupkou.
můžete mít 5.6.
Urid Whole je extrémně ceněná luštěnina. Je to nejvýživnější fazole ze všech luštěnin a běžně se vaří pro zdravou výživu.
můžete mít 5.6.
Chana Dal má skvělou chuť, je sladký i ořechový. Má vysoký obsah vlákniny a pomáhá snižovat cholesterol. Chana Dal je vynikajícím zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin.
můžete mít 5.6.
Hřebíček jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari, garam masala . Použití hřebíčku je široké. Hodí se do slaných i sladkých pokrmů, sušenek, kompotů, pečiva, ale i svařeného vína.
můžete mít 5.6.
Přírodní rostlinný produkt.
můžete mít 5.6.
Vonné tyčinky s klasickou vůni orientu. Počet kusů v balení 32ks. Přibližná doba hoření 30 – 45 min. Délka 20cm.
můžete mít 5.6.
Instantní zázvor 100%, bez přidaného cukru.
můžete mít 5.6.
Oblíbená příchuť. 12 sáčků x 18g
můžete mít 5.6.
Výborný v černém čaji, kávě, víně, sladkém pečivu
můžete mít 5.6.
Ibiškový čaj osvěží, odstraní únavu a zlepší náladu.
můžete mít 5.6.
Kešu oříšky jsou produktem ovocného stromu.
můžete mít 5.6.
Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně.
můžete mít 5.6.
Vermicelli
můžete mít 5.6.
Nafouknutá rýže se v Indii používá k přípravě slaných pochutin, jako jsou Jhalmuri a Bhelpuri.
můžete mít 5.6.
Král datlí – pocházejí přímo z údolí Jordánu v Palestině a jsou lahodnou, přirozeně sladkou a zdravou pochoutkou.
můžete mít 5.6.
Pani Puri – také známý jako Golgappa – je oblíbené občerstvení v severní Indii, Nepálu, Bengálsku a Pákistánu, které je kombinováno s různými kořeními a omáčkami.
můžete mít 5.6.
Suchá pražená cizrna se v Indii obvykle konzumuje jako svačina.
můžete mít 5.6.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 5.6.
Fenykl je velmi oblíbené koření. Má sladkou chuť podobající se anýzu. Využívá se k dokořenění chleba, cukrovinek a sladkého pečiva. Dále se využívá hodně k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů.
můžete mít 5.6.
Sezamové semínko se přidává do pečiva, salátů, pečených sušenek, slaných i sladkých krekrů.
můžete mít 5.6.