Nacházíte se zde:   Úvod >Domácí spotřebiče >Výrobníky sody >Sodastream >Náhradní láhve > PET Láhev


Sodastream PET Láhev

4.540

Značka: Sodastream

Skladem MALL

Sodastream PET Láhev

Elegantní náhradní plastová láhev pro Sodastream s nerezovým dnem. více

Dostupnost: Skladem MALL     Kdy zboží dostanu
Cena dnes: 249 Kč včetně PHE a DPH
Kat. číslo: 424761 bez DPH: 206 Kč

Kdy bude zboží u vás?

Zboží je skladem na našem distribučním centru v Praze 9, a tedy připravené k okamžité expedici k vám.

Doručení dopravcem: 23.04.2014
Osobní odběr v Praze: 22.04.2014
Osobní odběr mimo Prahu: 22.04.2014

Termíny platí při odeslání objednávky do 14 hodin.
Uvedené termíny doručení platí pro Expresní dopravu

Hlídání ceny zboží

Současná cena produktu 249 Kč. Nechte si poslat e-mail, jakmile cena zboží poklesne na vámi zadanou úroveň. Změnu ceny můžete sledovat i ve svém Klientském centru.

Koupit později

Přidat na nákupní seznam

Přesun zboží do „Nákupního seznamu“ je umožněn pouze přihlášeným uživatelům.
K čemu slouží Nákupní seznamy?


Sodastream PET Láhev

Hodnocení uživatelů: 4.5
Hodnotilo 40 majitelů

Doporučujeme dokoupit vše skladem


Hodnocení majitelů Sodastream PET Láhev

Zobrazujeme pouze hodnocení, ve kterých majitelé Sodastream PET Láhev přidali i slovní popis.
Celkem tento produkt  hodnotilo 40 majitelů.

Co je to hodnocení majitelů?

Zboží bylo hodnoceno i v jiných jazycích. (slovensky – 3 hodnocení)

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    21.03.2014 – 21:30

    super

  • Denisa Nováková   Hodnocení: 3,0
    14.01.2014 – 07:41

    krásný design jen po určité době používání přesto že je myji po každém použití důkladně je mírně cítit...jakoby plíseň...?

  • Růžena Dammerová   Hodnocení: 5,0
    15.07.2013 – 09:42

    Je taková slavnostnější...

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    03.05.2013 – 14:38

    Vypadá krásně,jen okraje nerezové části jsou ostré, řežou.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    15.12.2012 – 13:17

    :-)

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    06.04.2012 – 19:10

    super..

  • Vladislav Blažek   Hodnocení: 5,0
    10.03.2012 – 11:33

    nemusím nosit vody s obchodu

  • Danuše Procházková   Hodnocení: 5,0
    06.02.2012 – 08:23

    Jsem velmi spokojena. Vaši zaměstnanci jsou výborný.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    01.02.2012 – 09:45

    super

  • Ondřej Tichý   Hodnocení: 5,0
    04.01.2012 – 08:24

    Jednoznačně doporučuji koupit tuto lahev místo celoplastových. Méně se z ní odírá barva a působí opravdu bytelněji.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    30.10.2011 – 02:04

    Kvalitní provedení, dobrá funkčnost, hezký design

  • Dana Vančurová   Hodnocení: 5,0
    11.08.2011 – 12:34

    Zakoupila jsem Sodastream manželovi k narozeninám a oba jsme velmi spokojeni.

  • Milena Rumanová   Hodnocení: 4,0
    01.01.2011 – 15:46

    Láhev bez problémů.

  • Svatava Martinátová   Hodnocení: 5,0
    18.07.2010 – 20:50

    Pro příznivce studených nápojů,doporučuji láhev v kombinaci s nerezem.

  • Eva Boušková   Hodnocení: 5,0
    30.01.2010 – 14:41

    Používáme 3 lahve, plníme je podle potřeby aby bylo pití stále po ruce. 1 lahev by nestačila. Jsme velmi spokojeni, určitě doporučujeme každé rodině.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    29.01.2010 – 08:53

    Tato lahev je šikovná do ruky i velikostí a manipulace s ní je snadná. Vejde se do dveří ledničky.


↑ nahoru


Přihlášení do klientského centra:

Neznáte své heslo?

↑ nahoru