Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky se zpracovávají čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročniku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2019. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Grilované francouzké sardinky s provensálským kořením. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Grilované francouzské sardinky v rajčatovém „tartare“. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2019. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 10.6. - 11.6.
100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 10.6. - 11.6.
100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Lahodná marmeláda s bohatou citrusovou chutí z přírodních ingrediencí s přídavkem šťávy (20%) zralých kalabriánských citronů a pomerančů. Citrusové plody jsou skutečnou pýchou slunné oblasti Kalábrie, Italové je dokonce považují za krále ovoce. 100% vegan
můžete mít 10.6. - 11.6.
Inspirovali jsme se typickými plody severní Evropy, abychom vytvořili tento duet chutí. 100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nezaměnitelná kvalita lékořice z pobřeží Kalábrie má jedinečnou chuť a aroma. 100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Italské želé bonbóny Le Preziose s ovocnou šťávou. 100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dárkové balení obsahuje:
můžete mít 10.6. - 11.6.
Jednoduchý, autentický recept z tuňáka se sušenými rajčaty. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Paštika z červené parmice s přidáním muškátového oříšku, skořice, zázvoru a hřebíčku přináší sofistikovaný aromatický nádech, který vás okouzlí.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Mušle svatého Jakuba (hřebenatky svatojakubské) jsou královny mušlí i škeblí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Kořeněná artyčoková pasta. Jemný produkt podávaný na toastu, božsky doprovázející bílá vína a šampaňské.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Naprostá exploze chutí. Známý po celém Středomoří, recept tapenády z grilovaných lilků, černých oliv a olivového oleje. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Rajské potěšení!!! Chuti sušených rajských jablíček je velmi snadné podlehnout. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 10.6. - 11.6.