Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Provensálská sardináda s konfitovaným citrónem. Stačí jednoduše natřít na plátek voňavého chleba potřeného vrstvou másla. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Tapenáda z černých oliv je jedním ze symbolů provensálské gastronomie. Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti a vynikající rovnováhu mezi olivami a ančovičkami. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez…
můžete mít 10.6. - 11.6.
Symbolem provensálské gastronomie je zelená olivová tapenáda s jemnou chutí a pikantním nádechem. Typický provensálský recept ze zelených oliv, kapary a ančoviček.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio Černé olivy bez pecky ve slaném nálevu
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio grilované cibulky Borettana.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Grilované žampiony
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio kapary v octu.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio velké zelené olivy bez pecky s česnekem.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio olivy plněné Parmigiano krémem.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio olivy plněné sýrem Peccorino.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio olivy plněné mandlemi.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio „Piccadolce“ cherry papričky plněné krémem z tuňáka
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio Sicilské olivy s peckou Verdolina.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ortomio Zelené olivy Bella di Cerignola s peckou.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Mlýnek s černým pepřem s keramickým mlecím mechanismem. Výška: 19cm, průměr: 6cm.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Čistá mořská sůl sklizena v salinách Messolonghi – přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Mlýnek s keramickým mlecím mechanismem. Výška: 19cm, průměr: 6cm
můžete mít 10.6. - 11.6.
Čistá mořská sůl z Messolonghi s citronem a kurkumou je zcela přírodní ochucená hrubá mořská sůl. Mlýnek s keramickým mlecím mechanismem. Výška: 19cm, průměr: 6cm. Přidejte tuto úžasnou sůl do salátů, polévek, vař. zeleniny a rýže.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Čistá mořská sůl z Messolonghi se středomořskými bylinkami. Mlýnek s keramickým mlecím mechanismem. Výška: 19cm, průměr: 6cm. Vyzkoušejte to na rajčatech, řeckých salátech, grilovaném masu, drůbeži a rybách.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Čistá mořská sůl sklizena v salinách Messolonghi s příjemně bohatou bazalkovou vůní, kombinovanou s nádechem výrazné česnekové chuti. Mlýnek s keramickým mlecím mechanismem. Výška: 19cm, průměr: 6cm
můžete mít 10.6. - 11.6.
Mlýnek se 4 PEPŘŮ s keramickým mlecím mechanismem. Výška: 19cm, průměr: 6cm. Skvělé pro těstoviny, polévky, pokrmy z mletého masa, kebab a hamburgery, masové kuličky, sendviče a marinády, omáčky, zeleninové saláty.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Luxusní vločky ve tvaru pyramidy z prvotřídní mořské soli sklizené v salinách Messolonghi – přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Luxusní řemeslná sůl s příjemně bohatým aroma bazalky v kombinaci s jemným tónem výrazné česnekové chuti.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Luxusní vločky ve tvaru pyramidy z prvotřídní mořské soli sklizené v salinách Messolonghi – přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Suchou, křupavou texturu a lehce mořskou slanost této vzácné soli používají kuchaři jako doprovod k talířům..
můžete mít 10.6. - 11.6.