Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3154304

Rodinná firma Pleva Pleva Medovina z Potštejna 0,5l

Rodinná firma Pleva Pleva Medovina z Potštejna 0,5l

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Skvělá a poctivá potštejnská. Lahodnou potštejnskou medovinu můžete konzumovat na čtyři způsoby: Tradičně si ji můžete nalít za pokojové teploty, krásně vás zahřeje. Pokud udeří opravdu tvrdé mrazy, ohřejte ji na max. 50 stupňů a podávejte v hrnečku či kalíšku příjemně teplou. Celý popis
275 Kč
275 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

20.5.2024 na výdejním místě
20.5.2024 - 22.5.2024 na vaší adrese

Popis

Skvělá a poctivá potštejnská


„Tradiční potštejnská medovina má vynikající chuťové vlastnosti a špičkovou kvalitu. Vyrábíme ji z úplně prvních kvalitních jarních medů z pampelišek, čerstvě rozkvetlých rostlin a ovocných stromů. Proto tak nádherně voní a ještě lépe chutná.“ Milan Pleva




Recepturu medoviny jsme za tři desítky let vyladili k dokonalosti

Medovina z Potštejna je vůbec první medovinou, kterou jsme začali před necelými patnácti lety vyrábět. Ovšem tajemstvím výroby a hledáním dokonalé receptury se Milan Pleva zabýval již mnoho let před zahájením výroby pro zákazníky.


Protože jsme neměli žádnou rodinnou recepturu předávanou z generace na generaci, přečetli jsme spoustu knížek, konzultovali proces kvašení s vinařem a především neustále vylepšovali, starali se o dobré podmínky uskladnění, kontrolovali výrobní teplotu i teplotu při zrání a pravidelně ochutnávali.


Potštejnskou medovinu jsme za dlouhá léta vyladili k dokonalosti a na postupu její výroby bychom neměnili ani jediný krok.



Kvalitní složení odráží výjimečnou chuť


Naše tradiční medovina vzniká kvašením květového medu za použití speciálních kvasinek. Protože chceme zachovat významné látky včelího medu, nepoužíváme při její výrobě tepelnou úpravu.


Složení medoviny je rovněž výjimečné, neobsahuje totiž žádné konzervační látky, barviva ani příchutě. Žádné z našich medovin nedokyselujeme nebo naopak nedoslazujeme (nestandardizujeme), proto je každá šarže originální a její chuť je závislá na druhu použitého medu. Pokaždé ale chceme dosáhnout jedinečné a výjimečné chuti, proto ji necháváme zrát minimálně rok a půl.