LABETA a.s. Cheese-cake bez lepku 565 g
Popis
Víte, jaký dezert patří celosvětově k nejoblíbenějším a nejrozšířenějším? Tipovali jste cheesecake? Máte bod! Tento skvělý, chutný a navíc dokonale lehký dezert si nyní můžete připravit, kdykoli na něj dostanete chuť. Připravili jsme jej totiž pro vás v bezlepkové variantě. To, jakým sýrem či příchutí v podobě nejrůznějšího ovoce cheesecake vylepšíte, je na vás. Vaší fantazii se meze rozhodně nekladou. Výborný je ovšem i v klasické podobě.
Složení:cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin), stabilizátor: E 464, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma
Výživové hodnoty:Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1602 kJ/ 377 kcal
Tuky < 0,5 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 89 g
– z toho cukry 50 g
Bílkoviny 3,7 g
Sůl 0,21 g.
Dávkování:Do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podle dna dortové formy. Na střed papíru položíme těsto a přes potravinářskou folii vyválíme tak, aby okraje těsta přesahovaly asi o 3 cm okraje papíru. Těsto i s papírem přeneseme do formy, prsty přitlačíme okraje k formě a nožem zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme při 160 °C 10–15 minut. Korpus po upečení necháme ve formě zchladnout a připravíme náplň. Do směsi na přípravu náplně přidáme tvaroh a vodu, můžeme přidat také 2 žloutky a podle chuti citronovou kůru a šťávu. Vše důkladně promícháme, necháme 5 minut odstát, poté nalijeme do vychladlého korpusu, uhladíme a pečeme při 160 °C asi 20 minut. Upečený koláč necháme vychladnout a poté vyjmeme z dortové formy a podáváme.
Balení:565 g