Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Vinařská oblast
Země původu
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Červené víno suché, z vinařské oblasti Castilla y León (Toro), z odrůdy Tinta de Toro, z vinic až 100 let starých. Zraje 22 měsíců v nových francouzských dubových sudech a 24 měsíců v lahvi. Má tmavě
můžete mít 25.9. - 26.9.
Červené suché víno, z vinařské oblasti Salento v regionu Apulia,z odrůdy Primitivo. Má hlubokou rubínovou barvu s granátovými odlesky. Opulentní vůně, s tóny třešní, brusinek a švestek. Ovocný charak
můžete mít 25.9. - 26.9.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino 100%. Gran Reserva se vyrábí v Ribera del Duero jen v letech, kdy klimatické podmínky umožní pomalé zrání hroznů. Když výr
můžete mít 25.9. - 26.9.
VINAŘSTVÍ BERNARD MILLOT Ve vínu hledejte tóny rybízu a třešní. Příjemné kyselinky se snoubí s typickým dotekem sudu z francouzského dubu, který mu dodává hebký taninový závěr. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13 %.
můžete mít 30.9. - 2.10.
Nejslavnější víno regionu, suché, plné, elegantní. Ve vůni zkuste najít růže, fialky, jahodový džem. Víno leží 24 měsíců na velkých sudech. *Obsahuje siřičitany. Objem 0, 75 l, obsah alkoholu 14,5 %.
můžete mít 30.9. - 2.10.
Toto suché víno z odrůdy, která je i základem slavného Barola nabízí střední tělo, hezké taniny, v chuti maliny a červené jablko. Víno leží osm měsíců v nerez tancích, nefiltruje se. *Obsahuje siřičitany. Objem 0, 75 l, obsah alkoholu 14 %.
můžete mít 30.9. - 2.10.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Pla de Bages, z odrůdy Merlot, z pěti různých klonů. Zraje 12 měsíců ve francouzských, amerických a středoevropských dubových sudech. Má intenzivní třešňově čer
můžete mít 25.9. - 26.9.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Montsant, z odrůd Carinena a Garnacha z keřů až 65 let starých. Zraje 10 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má tmavě třešňově červenou barvu s fialovými o
můžete mít 25.9. - 26.9.
Italské červené víno Barrua 2012 je podobná vynikajícímu ročníku, kterého je následovníkem. Tuto tzv. „Sardinskou Sassicaia“ vyrábí stejní lidé, kteří nám přinesli legendární toskánské červené víno.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Vychutnejte si rafinované, trpké červené víno s nádechem třešně. Vaše smysly obohatí intenzivní ovocné tóny. Vyrábí se výhradně z hroznů Lagrein sklizených na konci září. Kvašení probíhá v nerezových
můžete mít 25.9. - 26.9.
Jemná a hladká textura tohoto vína s vůní a příchutí borůvky, čokolády a ostružin. Tělo má výbornou strukturu a je jemné a elegantní. Tanin je sladký, hedvábný a široký. Jeho aromatická perzistence je
můžete mít 25.9. - 26.9.
Víno Avignonesi 50 & 50 Capannelle 2011– tento ročník se může pochlubit tóny z třešní, divokých bobulí, bílých lanýžů, sladkého dříví a balsamových bylin. Rok 2011 byl pro mnoho zemí střední Evropy z
můžete mít 25.9. - 26.9.