Ruf Plátková želatina - červená
Popis
Červené želatinové listy jsou snadným způsobem, jak dát koláčovým krémům, želé a zákuskům požadovaný tvar a barvu. Balení obsahuje 12 listů želatiny a je dostačující pro nastavení 1 litru tekutiny (což odpovídá 2 balíčkům práškové želatiny). Příprava: Želatinu nechte asi 5 minut vychladnout ve studené vodě a poté ji mírně vymačkejte. Pro studená jídla: Zahřívejte a rozpusťte nasáklou želatinu. Postupně přidávejte želatinu za stálého míchání – na studený pokrm, ne naopak. Pro teplá jídla: Zahřívejte a rozpusťte namočenou želatinu. Za stálého míchání přidejte želatinu do teplých surovin. Pro horká jídla: Namočenou želatinu zamíchejte přímo do horkých přísad. Upozornění: Želatinu nevařte!
Složení:
Jedlá želatina (vepřové maso), barvivo pravý karmín.