10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Ruf Chesecake stabilizátor

Ruf Chesecake stabilizátor

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Cheesecake stabilizátor zajistí, že vám oblíbený moučník po vyjmutí z trouby nespadne a zachová si svůj tvar. Celý popis
24 Kč
Zboží od: Vše na vaření
24 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

5.6.2024 na výdejním místě
5.6.2024 - 6.6.2024 na vaší adrese

Popis

Cheesecake je jedinečný tvarohový koláč, který milují snad všichni. Můžete jej připravovat díky ingrediencím kdykoliv po celý rok. Ale kdokoli, kdo kdy připravoval cheescake zná hlavní úskalí: v troubě vypadá skvěle, ale když ho po pečení vyjmete, zdá se, že téměř ztrácí na vzduchu.  Vidíte nevzhledné máčením které se objeví uprostřed a koláč se vám zhroutí. Stabilizátor cheesecake vám pomůže s tímto problémem a již nikdy nebude padat. Pro náplň tvarohového cheesecake budete ještě potřebovat: Pro plnění tvarohového koláče: 750 g nízkotučného tvarohu, 150 g cukru, 4 žloutky,  4 vaječné bílky, 1 balení vanilkového nebo Bourbon vanilkového cukru, 3 – 4 kapky RUF citronového aroma, 250 ml mléka (1,5% tuku). Na těsto: 200 g mouky, 1 čajovou lžičku kypřícího prášku, 75 g margarínu, 75 g cukru, 1 vanilkový cukr, 1 vejce. Příprava těsta:
Předehřejte běžnou troubu na 175 ° C (ventilátor asi 160 ° C) a fo formy s pružinou (průměr 26 cm) položte pečící papír. Nyní smíchejte mouku s práškem do pečiva.  Přidejte margarín, vejce, cukr a vanilkový cukr do mísy a krátce promíchejte pomocí elektrického ručního mixéru (háček na těsto). Poté přidejte mouku a prášek do pečiva a vytvořte hnětené těsto. Vytáhněte těsto do formy, zatlačte jej k okrajům, aby vznikla 3 cm vysoká hrana. Příprava náplně:
  Nejprve oddělte 4 vejce a sbírejte bílky do samostatné nádoby. Použijte elektrický ruční mixér (šlehač) pro smíchání vaječného žloutku, nízkotučného tvarohu, cukru, vanilkového cukru a aroma do pečiva. Poté přidejte stabilizátor na cheesecake. Dobře promíchejte.
  Poté rozšlehejte bílky na pevný sníh a pomocí špachtle složte do zbývající směsi. Přidejte tvarohovou náplň na těsto, pečte asi 70 minut. Po pečení vyjměte koláč z formy, nechte jej vychladnout na drátěné mřížce.

 

Složení:
škrob, modifikovaný škrob, aroma Prášek se přidává do pečeného dezertu, aby po vyndání z trouby nespadl, míchá se s 250ml a 750g tvarohu