Nupreme Dárkový balíček Na zahřátí
Popis
Zvláště pro podzimní a zimní období jsme připravili dárkový balíček, ze kterého si lze připravovat chutné a zdravé teplé nápoje, vyrobené z pečlivě vybraných surovin v BIO kvalitě. Kakaový nápoj s macou si můžete libovolně přisladit kokosovým cukrem. A známý ájurvédský poklad Golden Mylk s kurkumou a tím správným kořením dochutíte k dokonalosti pomocí kokosového cukru, případně medu a kokosového oleje. Vše zabalené v kartonu s přelepkou a uložené na dřevité vlně.
KOKOSOVÝ OLEJ
Nupreme panenský kokosový olej je zpracován za studena, neparfémovaný, nerafinovaný a nedehydrovaný. Zpracování kokosové dužniny v BIO kvalitě probíhá pomocí patentované technologie systému centrifug (odstředivek), vše probíhá při nízkých teplotách (RAW kvalita), což zaručuje zachování jedinečného složení. Kokosový olej je velmi stabilní a odolný vůči vyšším teplotám, které snáší bez přepalování.
Jak kokosový olej používat?
– vaření, pečení, smažení
– přípravu dezertů, dresingů či pomazánek ve studené kuchyni
– péče o pleť, vlasy, zuby a rty
– hydratuje a zjemňuje suchou pokožku
– do koupele i po opalování
– masážní olej
– má antibakteriální účinek
– snadno se vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty
KOKOSOVÝ CUKR
Kokosový cukr vyniká nejen svou přirozeně sladkou chutí s nádechem karamelu, ale také čistotou a přírodností, protože neprochází rafinací ani bělením. Klasickému bílému cukru tak můžete dát konečně sbohem.
Jak se vyrábí?
Tahle hnědá krása z Indonésie se získává ručním sběrem nektaru z naříznutého okvětí kokosových palem. Nektar se následně zahřeje, čímž se vytvoří karamel. Ten se následně drtí na krystalky a váže do balíků. K zákazníkům, dnes i vám, se tak dostane 100% čistá přírodní surovina s neuvěřitelně božským karamelovým nádechem.
Čím je tak výjimečný?
Jednak svým zpracováním, které je na hony vzdálené běžně rafinovaným cukrům. Dále také obsahem minerálů a živin (zinku, železa a antioxidantů). Tělu dodá také inulin, tedy nerozpustnou vlákninu, jež slouží jako prebiotikum (potrava pro bifidobakterie ve střevech).
Ale tím nekončíme – hlavním přínosem tohoto cukru je NÍZKÝ GLYKEMICKÝ INDEX, jenž se uvádí v hodnotě 35 (pro lepší představu: med 90, croissant nebo donut 75, tyčinka Mars 70, Fanta 65). To znamená, že vás lépe zasytí a tento pocit také déle vydrží, než je tomu u klasického cukru, kdy zažíváte rychlé nabití energií, ale také rychlejší únavu.
Navíc, čím vyšší hladina cukru, tím více inzulinu potřebujete a tím větší je sklon k ukládání tuků v organizmu.
Kam s ním?
KAMKOLI! Letní drinky, koláče, sladké snídaně na okenním parapetu, když slunce ještě nenabralo na síle, oslazení smoothies, kávovo-karamelový polibek, když se potřebujete po náročném dni trochu odměnit. Kokosový cukr by se dal přirovnat ke kvalitnímu medu a stejně jako on, i tato surovina údajně pomáhá udržovat stálost vnitřního prostředí organizmu a působí blahodárně na celé naše tělo.
Tohle mlsání je zkrátka trendy a navíc bezpečně bez výčitek.
MACA CHOCO LATTÉ
Co je produkt Maca Choco Latté?
Maca Choco Latté je speciální směs kombinující prášek maca a raw kakao, tedy dva silné stimulanty. Dopřejte si pohodlí osvěžujícího nápoje, který poskytuje energii a dobrou náladu. Má mírně sladkou chuť, přidanou z kokosového cukru, ale nízkou hladinu cukru.
Co obsahuje?
Má vysoký obsah vlákniny, draslíku a hořčíku a je také zdrojem bílkovin.
Jak ho používat?
Smíchejte 4g/2 čajové lžičky s 250ml teplé tekutiny, ideálně rostlinné mléko a vypijte.
GOLDEN MYLK
BIO Golden Mylk je směs založená na ajuvérdské medicíně. Jde o směs koření, která je pečlivě vybraná pro posílení imunity a pomoc při hubnutí, díky svým protizánětlivým, antioxidačním a termogenním vlastnostem. Golden Mylk obsahuje kurkumový prášek, skořicový prášek, černý pepř a zázvorový prášek.
Jak Golden Mylk používat?
Smíchejte 3g/1 čajovou lžičku s 250 ml teplé tekutiny, nejlépe rostlinného mléka.