Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaDr. Hlaváč
Špičková povidlová náplň s 50% hrušek. Ideální na tradiční frgále a koláče. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Špičkový jahodový džem se 45% jahod. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Pravá povidla ze švestek. Na výrobu 100g povidel bylo použito 170g švestek. Ideální na koláče s okrajem, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez konzervace, bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek.Vysoká kvalita v ekonom. balení.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Špičkový rybízový džem se 45% červeného rybízu. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Povidla na pečení – netečou. Na výrobu 100g náplně použito 114g švestek. Ideální na pečení, do buchet a do knedlíků. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Špičkový borůvkový džem se 45% borůvek. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Špičkový meruňkový džem se 45% meruněk. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Špičkový džem se 45% pomerančů (žádná kůra ani pecky). Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Špičkový višňový džem se 45% višní. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Špičkový džem s Mangem 25% a Maracujou 20%. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Špičkový brusinkový džem se 45% brusinek. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Špičkový malinový džem se 45% malin. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 1.10.