Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 4574164

Logitech Pro X League of Legends Ed (981-001106)

Logitech Pro X League of Legends Ed (981-001106)

Herní sluchátka s mikrofonem Logitech Pro X ve stylové edici na motivy online hry League of Legends. Přináší opravdový komfort, lehkou konstrukci a výkon v podobě frekvenčního rozsahu 20 Hz až 20 kHz, s impedancí 35 Ohm a citlivostí 91,7 dB SPL. Jednosměrný mikrofon nabízí rozsah 100 Hz – 10 kHz a proto se výborně hodí pro online komunikaci s vašimi spoluhráči. Připojení přes USB konektor přes zvukovou kartu a přes tradiční 3,5mm jack. Součástí balení jsou také náhradní velurové náušníky a praktický obal na snadné přenášení sluchátek. Celý popis
Produkt se již neprodává
2 890 Kč
Zboží od: MALL
2 890 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti Logitech G Pro X League of Legends Edition (981–001106)

  • Špičková herní sluchátka v elegantním zpracování na motivy MMORPG hry League of Legends
  • Vysoce kvalitní 50mm měniče Logitech Pro-G s frekvenčním rozsahem 20Hz – 20kHz
  • Prostorový zvuk nové generace DTS HEADPHONE:X 2.0
  • Vysoce pohodlné náušníky z paměťové pěny potažené koženkou a prodyšným velurem
  • Citlivost nastavitelného odnímatelného mikrofonu 100Hz – 10kHz 
  • Profesionálně vyladěný zvuk díky aplikaci G HUB Gaming Software
  • Technologie mikrofonu BLUE VO!CE
  • Odolná ocelová a hliníková konstrukce
Herní sluchátka Logitech Pro X League of Legends Edition (981-001106) DTS headphone X 2.0 blue voice MMORPG

Užijte si ten pravý a naprosto špičkový poslech

Herní sluchátka Logitech G Pro X jsou výsledkem úzké spolupráce s řadou hráčů her nejrůznějších žánrů. Nepřeslechněte žádný výstřel, použitou dovednost, ani kroky. Využijte dokonale čistého zvuku při komunikaci a buďte neustále v kontaktu se svým týmem. Sluchátka disponují hybridní síťovinou, se kterou máte jistotu vždy čistého a přesného zvuku. Zřetelně a jasně tak uslyšíte kroky a podněty prostředí a tím i získáte výhodu nad protihráči, která vám usnadní vítězství. Mají v sobě integrované kvalitní 50mm měniče a s nimi také dosahují širšího frekvenčního pásma a díky tomu mají přesnější hloubky. Technologie citlivého mikrofonu BLUE VO!CE vám přináší nabídku hlasových filtrů používaných v reálném čase k potlačení šumu, přidání komprese a snížení pronikavosti sykavek. Váš hlas tak bude vždy zvučný, čistý a profesionální. Vždy kvalitní hlasová komunikace ve studiové kvalitě!


Herní sluchátka Logitech Pro X League of Legends Edition (981-001106) DTS headphone X 2.0 blue voice MMORPG

Vysoce kvalitní zpracování

Sluchátka Logitech G Pro X jsou vytvořena z pevné a lehké hliníkové a ocelové konstrukce nabízející výbornou odolnost, pohodlí a nepřekonatelné estetické zpracování. Náušníky zhotovené z paměťové pěny disponují prémiovou koženkou a vysoce prodyšným velurem pro mimořádný komfort při hraní. Díky aplikaci G HUB Gaming Software na vás čekají profily zvukového ekvalizéru, které pro vás vyladili ti nejlepší hráči z esportovních turnajů. Můžete je používat v původní podobě, nebo je dále upravit podle vlastních preferencí. Jednoduše je uložte na externí zvukovou kartu USB a později je použijte v jiném počítači. DTS HEADPHONE:X 2.0 představuje nejnovější verzi prostorového zvuku reagujícího na objekty, který je dále vylepšen o lepší hloubky, čistější zvuk a reakce na přiblížení se k objektu. Co je ale nejdůležitější, vylepšený systém detekce vzdálenosti dokáže lépe rozeznat mezi near field a far field zvukem a proto máte ještě lepší přehled o poloze vašich nepřátel. Hrajte déle a mnohem intenzivněji, aniž by vás něco rušilo od cesty k vítězství se sluchátky Logitech G Pro X!


Herní sluchátka Logitech Pro X League of Legends Edition (981-001106) DTS headphone X 2.0 blue voice MMORPG

Technické parametry

Měniče 50 mm, vysoce prodyšné z paměťové pěny
Provedení Drátové
Připojení 1× 3,5mm, 2× 3,5mm, USB-A
Frekvenční rozsah od 20 Hz
Frekvenční rozsah do 20 000 Hz (20 kHz)
Impedance 35 Ohm
Mikrofon Nastavitelný, odnímatelný
Prostorový zvuk Ano, DTS HEADPHONE:X 2.0
Ovládání hlasitosti Na kabelu
Hmotnost 320 g
Barva modrá

Užitečné odkazy