Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1272704

Trust GXT 410 Rune (22896)

Trust GXT 410 Rune (22896)

Náhlavní herní headset s nastavitelným mikrofonem a barevným podsvícením, který disponuje měkkými a pohodlnými náušníky. Ovládání hlasitosti na opleteném dvoumetrovém kabelu. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 299 Kč
Zboží od: MALL
1 299 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Dokonalé pohodlí

S těmito kvalitními herními sluchátky se naplno ponoříte do hry. Poskytnou Vám bohatý, nezkreslený zvuk, kvalitní mikrofon a skladný design. Jejich moderní vzhled doplňuje modré osvětlení náušníků a mikrofonu. Tento headset je jako stvořený pro dlouhé a intenzivní herní maratony díky pohodlným, měkkým náušníkům. Dokonale obklopí Vaše uši, čímž eliminuje rušivé okolní zvuky. Chystáte se na cesty? Jednoduše zasuňtě mikrofon, složte sluchátka a bezpečně uložte do batohu nebo tašky.

Opletený kabel s ovládáním hlasitosti

GXT 410 disponuje 2metrovým kabelem s nylonovým opletem, který Vám umožní volně se pohybovat, aniž by se zamotal. Na kabelu je rovněž umístěno ovládání hlasitosti a ztlumení mikrofonu.

Nastavitelný mikrofon

S nastavitelným mikrofonem si můžete během hraní pohodlně povídat s přáteli. Zajistí kvalitní přenos hlasu bez zkreslení, takže Vaši přátelé uslyší každé Vaše slovo i při vypjatých bitvách. Mikrofon je také je osvětlen modrým světlem stejně jako náušníky.

Podrobná specifikace:

Technické parametry
  • Typ zapojení: 3,5mm jack, USB
  • Citlivost: 117 dB
  • Mikrofon: Ano
  • Napájení: USB
  • Frekvenční rozsah: 20 – 20000 Hz
  • Váha [kg]: 0,351

Užitečné odkazy: