Braun zastřihovač na tvář a tělo Series X XT5200

Braun zastřihovač na tvář a tělo Series X XT5200

Pánský holicí strojek na holení i úpravu tělesného ochlupení. Braun Series X XT5200 disponuje hlavou s technologií 4D holení, štíhlým designem a protiskluzovou rukojetí. 100% vodotěsné provedení umožňuje pohodlné použití nasucho i namokro. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
1 699 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
Doprava zdarma

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3183539

Recenze (0)

Ověřený tester
10.11.2021
Testuj.to recenze
Super design, rychlé a praktické ovládání. Kvalita střihu. POměrně rychle nabitý a dlouho vydrží - kvalitní baterie. Skvělé balení - i pop rozbalení super sáček praktický.Balení obsahuje několik planžet pro pohodlné nastavení délky zastřihování vousů. Skvělé cestovní pouzdro i nabíječka jsou samozřejmostí. Se strojkem se dobře manipuluje, je lehký a designově velmi povedený. Údržba je snadná a co je pro mě nejpodstatnější, je plně voděodolný.
design
držení strojku
jednoduchost ovládní
kvalita střihu
zatím žádná negativní zkušenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.11.2021
Ověřený nákup
Koupeno jako dárek na Vánoce, tak nedokáži posoudit. Ale velice kladně hodnotím dodání z obchodu Mall, druhý den doručeno👍
Ověřený tester
9.11.2021
Testuj.to recenze
Pozitivně hodnotím nástavec o velikosti 2mm, nebývá mnohdy tato velikost k sehnání nebo vůbec součástí balení. Nástavce na tělo, také super a holení úplně fajn. Strojek hezky padne do ruky je lehký a dobře se s ním manipuluje. Nabíjel jsem zatím jen jednou a baterie stále drží a nabíjení je poměrné rychle. Za mne jeden z nejlepších zastřihovačů, který mi hned sedl a nemusím už nic kombinovat. Měl jsem letité zkušenosti s konkurenční značkou, kdy jsem pro takovou úpravu vousů, kterou jsem chtěl, tak jsem používal oba. Teď mi stačí jeden. Co byl ze začátku trošku nezvyk, když je člověk zvyklý holit/zastřihovat jedním směrem a zde pro oholení to je pohyb nahoru/dolů.
Lehký
zatím nic
Ověřený tester
8.11.2021
Testuj.to recenze
Perfektní zastřihávač vosou od značky Braun, který má i vhodní cestovní balení. Zastřuhávač je i voděodolný takže úprava holení lze provést i ve sprše. Zastřihávač má různé měnitelné nástavce. Zastřihávač je na klasické nabíjení takže výdrž baterie je dešlší než s klasickými baterkami.
nastavce
cestovní balení
nabíječka
cena
design
baterie-výdrž
voděodolný
nic negativního jsem nenašla
Ověřený tester
3.11.2021
Testuj.to recenze
Strojek ideální na holení celého těla. Díky praktickému tvaru lze holit všemi směry. Délku si každý určí dle nástavců, které mají své popisky. Člověk se tak nesplete. Snadné intuitivní ovládání. Nabíjení přes kabel. V balení je i cestovní váček, kam se vejde i požadovaný nástavec.
design
nástavce
cestovní vak
nabíječka
Ověřený tester
1.11.2021
Testuj.to recenze
Naprosto dokonalé zastřižení mých vousů. Mohu všem doporučit, kdo hledá zastřihoval na úpravu svého strniště nebo chlupů na těle. Vše jde tak snadno a lehce až se tomu nedá uvěřit. Doporučuji všemi deseti kdo chce jen trošku upravit strniště. Na MOvebmer super parťák.
Cena
Výdrž baterie
voděodolný
dobře se drží
velikost strojku
ostrost břitů
zahřívání hlavice při delším používání
Ověřený tester
31.10.2021
Testuj.to recenze
Holící strojek je dobrý. Na baterii vydrží dlouho a holí bez násad do hladka. S násadami je holení těla trochu obtížnější. Holení v místech, kde jsou záhyby moc nelze a manipuluje se zde velmi komplikovaně (krk, podpaží..). Strojek holí srovnatelně dobře ve sprše i na sucho. Po oholení není pokožka podrážděná. Hodnotím 7/10.
Bez násad holí do hladka
Dlouhá výdrž baterie
Používání pod vodou
Údržba
V záhybech to jde těžko
Ověřený tester
31.10.2021
Testuj.to recenze
Kvalitní a bytelný stroje, který má pogumované tělo pro lepší držení. Hlavice je flexibilní a nezanáší se vousy, po použití se dobře čistí. Použito i na holení podpaždí s pomocí nástavce na tělo a bez problému. Součástí balení není olejíček ani štěteček, to druhé by se určitě hodilo na lepší čištění po každém použití. Hlavice má dle návodu vydržet půl roku.
Kvalitní zpracování
Nástavce na obličej i tělo
Bez ztráty výkonu v průběhu holení
Při holení nijak netahá
Po holení není kůže podrážděná
Nabíječka je proprietární
Hodilo by se pevné pouzdro
Neobsahuje olejíček
Neobsahuje štěteček
Ověřený tester
31.10.2021
Testuj.to recenze
Zastřihovač BRAUN Series X XT5200 je designově zpracovaný pro holení za sucha i mokra. Malá velikost vhodná pro cestování. Solidní výkon a výdrž baterie. Hlavice je hladká a oholí bez podráždění pokožky na všech místech. Slušný počet nástavců, tak si asi vybere každý. Zatím spokojenost. Zápory jsem nenašel, ale používám ho krátkou dobu.
design
vodotěsnos
velikost
nástavce
lepší cestovní obal než dodávaný pytlík.
Ověřený tester
31.10.2021
Testuj.to recenze
Skvělý výrobek pro každodenní udržování správné délky vousů. Je to robustně zpracovaný výrobek a skvěle padne do ruky. Používám ho ve sprše, je vodotěsný takže pro mě to je ideální řešení na každý den. Břit je kovový a nepůsobí levně jako ty plastové. Je to prostě Braun.
Celkové zpracování
Kovový břit
Ověřený tester
30.10.2021
Testuj.to recenze
Zastřihovač vypadá velmi pěkně a kvalitně. Také je velmi malý a lehký, takže ideální na cesty. Vousy se zastřihují velmi snadno a rychle díky oboustranným nožům. Měl jsem problém jen s vytvořením přesné linky u krku. Díky několika nástavcům zkrátíte vousy na požadovanou délku. Tělo oholíte do hladka.
zastřihování v obou směrech
rychlost
velikost a lehkost
střih linie vousů
Ověřený tester
30.10.2021
Testuj.to recenze
Strojek je skvělý. Snadně se používá a má celou řadu různých nástavců. Zároveň je malý a přijde s cestovním balením, takže je možné ho sbalit kamkoliv. Použití je jednoduché a intuitivní. Výsledek záleží na nástavci, který použijete :). Nástavce jsou popsané a snadné na použití, takže výsledek bude dle Vašich představ.
cestovní
jednoduchý
rychlý
hodně násad - komplexní
Ověřený tester
30.10.2021
Testuj.to recenze
Doteď jsem žádný zastřihovač nepoužíval, a teď už nechci fungovat bez něj. Vousy jsem si zkracoval strojkem a to nebylo tak snadné jako s tímto zastřihovačem. Je akorát do ruky, design je pěkný, pro muže. Upravoval jsem si s nástavcem bradku a bez nástavce tvář, mašinka zvládla obojí. Nástavce jdou dobře nandávat i sundávat. Jsou tu černé ve výškách na 1,2,3 a 5mm na vousy a dva šedé na 0 a 3mm na tělo. Dále je tu krytka, nabíječka, návod a pytlíček na uskladnění. Co by mohlo být ještě součástí, je štěteček na očištění. Jsem se zastřihovačem spokojený, je kvalitní, doporučuji.
Velikost
Výběr nástavců
Voděodolnost
Ověřený tester
30.10.2021
Testuj.to recenze
Zastřihovač Braun je dobrý pomocník ke každodennímu používání a taky vhodný pro cestování což mu umožňuje jeho hmotnost a také kontabilita, která je díky nástavcům, vydrží baterie a hmotností ideální pro cesty. Zastřihovač je vhodný pro každého méně i více náročného uživatele. Já jsem spokojen a doporučuji
Lehkost
Rozměry
Kompatibilní
Ověřený tester
30.10.2021
Testuj.to recenze
Praktický, dobře padnoucí do ruky, možnost použití na sucho nebo na mokro s tělem či pěnou, kompaktní rozměr na cestování, nabíjecí včetně adapteru, designově povedený. Snadná práce díky oboustranně holící hlavici a tímpadem obousměrným pohybem ruky.
Použití ve sprše
Výška střihu
Padne do ruky