Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Provensálská sardináda s konfitovaným citrónem. Stačí jednoduše natřít na plátek voňavého chleba potřeného vrstvou másla. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tapenáda z černých oliv je jedním ze symbolů provensálské gastronomie. Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti a vynikající rovnováhu mezi olivami a ančovičkami. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez…
můžete mít 19.6. - 20.6.
Symbolem provensálské gastronomie je zelená olivová tapenáda s jemnou chutí a pikantním nádechem. Typický provensálský recept ze zelených oliv, kapary a ančoviček.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Pesto z čerstvých česnekových výhonků s olivovým olejem a nízkým obsahem soli.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Nekton Tuňák v olivovém oleji 80 g
Složení: Tuňák pruhovaný (Katsuwonus pelamis) 65 %, olivový olej 34 %, jedlá sůl.
Tuňák v olivovém oleji.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Nekton Tuňákový salát Wellnes wild rice 160 g
Saláty s kousky tuňáka a pečlivě vybranými druhy příloh. S olivovým olejem, jakožto zdrojem antioxidantů. Rychlé jídlo bez starostí pro zdravý a vyvážený jídelníček.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Nekton Tuňákový salát Wellness couscous 160 g
Saláty s kousky tuňáka a pečlivě vybranými druhy příloh. S olivovým olejem, jakožto zdrojem antioxidantů. Rychlé jídlo bez starostí pro zdravý a vyvážený jídelníček.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Jedná se o produkt, který se chuťově nejvíce přiblížil k čerstvým lanýžům: vhodný zejména pro ty, kteří vyhledávají vysoce kvalitní výrobky. Plátky jsou velmi jemné, křupavé, delikatní chuti a po organoleptické stránce jsou zvláště vhodné pro finální ozdobu jídel.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Okra je oblíbenou zeleninou v indických pokrmech, ale také v pokrmech z woku. Okra je jednou z nejstarších zeleninových rostlin a mimořádně oblíbená v indické kuchyni.
můžete mít 19.6.
Gressinade – křupavé tyčinky a lilkový kaviár. Kaviár z lilku, známý v celé středomořské pánvi, si stále získává na popularitě ve Francii i v zahraničí. Tento recept založený na grilovaném lilku smíchaném s dužinou černých oliv odhalí všechny své chutě díky jemnému vaření.
můžete mít 19.6. - 20.6.