Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Objem: 0,37 l Složení: dýně Goliáš min. 50 %, pomerančový džus, cukr, citron, ocet, hřebíček, skořice
Pevný podíl: min.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Hmotnost: 370 g Složení: meruňky půlené min. 50 %, cukr, pitná voda, kyselina citronová. Pevný podíl: min.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Nekton Sledí filety v rajčatové omáčce 170 g
Složení: sleď obecný (Clupea harengus) – filety 50 %, rajčatová omáčka 50 % (pitná voda, rajčatový protlak 12 %, řepkový olej, cukr, jedlá sůl, kvasný lihový ocet, zahušťovadla (kukuřičný škrob, mléčná bílkovina, karubin, guma guar, celulóza), cibule, …
můžete mít 10.6. - 12.6.
Jedná se o produkt, který se chuťově nejvíce přiblížil k čerstvým lanýžům: vhodný zejména pro ty, kteří vyhledávají vysoce kvalitní výrobky. Plátky jsou velmi jemné, křupavé, delikatní chuti a po organoleptické stránce jsou zvláště vhodné pro finální ozdobu jídel.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Tuňák je nutričně hodnotná ryba, která je velmi všestranná při vaření. Tuňák červený dostal své jméno podle barvy svého masa, které je v čerstvém stavu sytě červené. Je to jeden z největších druhů tuňáků, vážící až 600 kg a měřící 3 metry. Vyznačuje se stříbřitými pruhy na břiše.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Filety z mečouna zpracované výhradně ručně, dušené a konzervované v olivovém oleji. Speciální produkt s jemnou a lahodnou chutí, který si můžete vychutnat jako alternativu tuňáka.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tuňák středomořský, běžně známý jako „Alletteratus Tuna“. Je rozšířen ve Středozemním moři a běžně se vyskytuje i v italských pobřežních vodách. Dosahuje délky 1 m a hmotnosti 6/7 kg. Charakteristika: tuňák s intenzivní a plnou chutí typickou pro červenou tuňáka, kterého považujeme za vynikajícího.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Buzzonaglia di Tonno (kousky tuňáka) je nejméně hodnotná část tuňáka. Je to část masa nejblíže břichu a pod krkem, je tmavší, protože je více potřísněna krví. V minulosti to byl typický pokrm z mořských plodů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tuňákové bottarga je tradiční sicilskou (ale i sardinskou) pochoutkou. Jedná se o sáček obsahující nasolené, vylisované a usušené jikry z tuňáka. Bottarga má intenzivní chuť připomínající moře, a proto si ho oblíbili milovníci kuchyně z mořských plodů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Chutné hotové jídlo v lehkém obalu – 100% krůtí maso na cibulce (bez přílohy). Stačí ohřát!
můžete mít 6.6.
Chutné hotové jídlo v lehkém obalu – farmářská šunka s čočkovým ragú. Stačí ohřát!
můžete mít 6.6.